Αγγλία – FA Cup: Με τα τριτοτέταρτα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – FA Cup: Με τα τριτοτέταρτα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αγγλία - FA Cup: Η Αστον Βίλα με αμέτρητα προβλήματα από κρούσματα κορονοϊού και πιτσιρικάδες κόντρα στη Λίβερπουλ!

08.01.2021 | 20:07

ΑγγλίαFA Cup: Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία του τρίτου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας απόψε.  Δύο αναμετρήσεις, μάλιστα, ιδιαίτερα απαιτητικές και αμφίρροπες, μεταξύ ομάδων της πρέμιερσιπ. Στο πρώτο η Κρίσταλ Πάλας θα αντιμετωπίσει την Γουλβς εκτός έδρας, ενώ στο Μπέρμιγχαμ η Αστον Βίλα υποδέχεται την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γουλβς με την ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Μπράιτον. Το κύπελλο αποτελεί τη μόνη ευκαιρία της για διάκριση φέτος, αφού ήδη είναι στο -7 από την εξάδα. Στο ίδιο καζάνι η Κρίσταλ Πάλας, η οποία επανήλθε στις νίκες με το 2-0 επί της Σεφιλντ. Και βρίσκεται ισόβαθμη με την Γουλβς και πρώτο μέλημα την εύκολη σωτηρία.

Αγγλία – FA Cup: Στο Μπέρμιγχαμ

Το καλο ξεκίνημα της σεζόν για τη Αστον Βίλα την έχει φέρει σε θέση να διεκδικεί μια θέση στην εξάδα και την Ευρώπη, αλλά ακόμα είναι τεράστια η προσπάθεια που απαιτείται. Στο κύπελλο, όλα θα είναι ευκολότερα αν αποκλείσει την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Η οποία παραμένει μεν στην πρώτη θέση, ισόβαθμη όμως με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με ματς περισσότερο. Τα προβλήματα πάντως είναι τεράστια για την Αστον Βίλα που είναι αποδεκατισμένη απο κρούσματα κορωνοϊού και το ματς δεν αναβλήθηκε. Για να αναγκαστεί σήμερα να παίξει με παίκτες από τις ομάδες U23 και U18.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς
Exit mobile version