Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέτρος Κωστόπουλος – αεροδρόμιο: Το Ντουμπάι, η Λιόλιου και η Δικαιοσύνη
LIFESTYLE

Πέτρος Κωστόπουλος – αεροδρόμιο: Το Ντουμπάι, η Λιόλιου και η Δικαιοσύνη

Πέτρος Κωστόπουλος - αεροδρόμιο: Η επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου από το Ντουμπάι δεν έγινε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό τα ελληνικά… tabloids, τόσο για την αποκάλυψη της σχέσης τους, όσο και για το ταξίδι στο Ντουμπάι, αλλά και την αλλαγή χρονιάς στο χλιδάτο Nammos. Όμως, φαίνεται πως η υπόθεση αυτή θα τραβήξει πολύ ακόμη, μιας και εκτός από τον σάλο για το εξωπραγματικό ρεβεγιόν εν μέσω κορονοϊού, οι  δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο κι ένα επεισόδιο που φέρεται να είχε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά αφότου έκανε τεστ, τραβούν ξανά την προσοχή όλων. Ο Πέτρος Κωστόπουλος με αναρτήσεις του στο Instagram έσπευσε να διαψεύσει το περιστατικό αυτό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει πως θα καταφύγει στην δικαιοσύνη, τόσο για τις φωτογραφίες, όσο και για τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, δήλωσε τα εξής: «Πήγα εκεί γιατί δουλεύω, είναι γνωστό αυτό. Είναι πάρα πολύ άσχημα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκα. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζει ο άλλος τη ζωή σου, τι ζεις, αν έχεις λεφτά, αν έχεις δουλειά, δεν έχει μια εικόνα και δεν μπορεί να αναφέρει διαφορά. Υπάρχουν κτήνη τα οποία είναι του διαδικτύου… Για οποιοδήποτε άλλο κτήνος υπάρχουν διάφοροι ρατσισμοί, για γκέι, για μαύρους, για άσπρους, για γυναίκες, ας τους σκεφτούμε όλους πριν μιλήσουν και κριτικάρουν εμένα».

Κωστόπουλος – Λιόλιου: Ποια Κατερίνα μωρέ;

Σχετικά με το ταξίδι στο Νουμπάι, βρισκόταν όπως είπε για δουλειά και… πέρασε άσχημα. «Όλοι αρνητικοί στο τεστ και οι 150 της πτήσης, και από ό,τι είδα χθες στα νοσοκομεία πάλι το ίδιο έγινε» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, γιατί είναι ανθρωποφαγικά. Γιατί ο άλλος δεν ξέρει ποια είναι η ζωή σου, πώς ζεις, εάν έχεις λεφτά, εάν έχεις δουλειά. Κάθεται λοιπόν και κρατάει αυτή την εικόνα και κάνει σχόλια, παρακολουθεί ή φαντάζεται. Εγώ όμως εκεί πήγα γιατί με είχαν καλέσει εδώ και 6 μήνες και δεν μπορούσα να πάω και θα ξαναφύγω σε λίγο και θα πάω και αλλού».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και για το τι τρέχει με την Κατερίνα Λιόλιου αλλά και γιατί ανέβασε και κατέβασε τη φωτογραφία με το γυναικείο χέρι που πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ήταν το χέρι της τραγουδίστριας. «Ποιας Κατερίνα μωρέ; Αυτά να τα λέτε μόνοι σας. Ήταν μια κυρία στην είσοδο και κρατούσε το κινητό μου να το φορτίσει. Και επειδή το ξέχασα, πήραν τηλέφωνο να μου το φέρει. Δεν είναι κλειδί δωματίου, είναι κλειδί γκαρνταρόμπας. Κατά λάθος το ανέβασα» είπε. «Εγώ δεν θα σας μιλήσω για προσωπικά μου θέματα. Δεν σας μίλησα για το Ντουμπάι; Έγραψαν να ψοφήσω εγώ και τα παιδιά μου επειδή πήγα στο Ντουμπάι. (…) Ποια νέα σχέση ρε παιδιά; Βλέπεις καμιά Κατερίνα;».

Κατερίνα Λιόλιου, Πέτρος Κωστόπουλος στο Ντουμπάι

Κωστόπουλος – Λιόλιου: Τα νεύρα της οικογένειας…

Μετά το τέλος του της προβολής του βίντεο με τις δηλώσεις του πρώην εκδότη, η Τίνα Μεσσαροπούλου από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είπε ότι μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου, υπήρξε μια «ενδοοικογενειακή διαφωνία» μεταξύ της Κατερίνας και της οικογένειάς της, λόγω της διαφοράς της ηλικίας. Ο πατέρας της, μάλιστα, της Κατερίνας Λιόλιου την πήρε τηλέφωνο για να την επιπλήξει, με αποτέλεσμα να γίνει ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε Πέτρο και Κατερίνα. Με τη σειρά της, η Σταματίνα είπε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει παύση της σχέσης, αλλά το Σάββατο κυκλοφορούν οι πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους στο περιοδικό ΟΚ!.

Οι απαντήσεις της Κατερίνας Λιόλιου για Κωστόπουλο και Ντουμπάι

Από την πλευρά της η Κατερίνα Λιόλιου δέχεται και εκείνη επικρίσεις τόσο για τη φημολογούμενη σχέση όσο και για το ταξίδι στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας. Η τραγουδίστρια με δύο stories και χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον Πέτρο Κωστόπουλο έκανε λόγο για ψέματα και σαχλαμάρες. «Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα κι άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ στο άλλο story ξεκαθάρισε πώς η δουλειά της και το νέο της τραγούδι είναι αυτό που την απασχολεί.

Κατερίνα Λιόλιου Instagram Κατερίνα Λιόλιου Instagram

Κατερίνα Λιόλιου: Πώς ταξίδεψε εν μέσω πανδημίας

Η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ρωτήθηκε μεταξύ άλλων με ποιο τρόπο ταξίδεψε στο πολυτελές Εμιράτο εν μέσω πανδημίας.

«Με τι μήνυμα ταξίδεψες; Γιατί εμείς δεν μπορούμε να πάμε στον δίπλα νομό να δούμε τους γονείς μας… Καλή Χρονιά με υγεία», τη ρώτησαν συγκεκριμένα με την τραγουδίστρια να απαντά: «Δεν χρειάζεσαι μήνυμα για το εξωτερικό! Μόνο ανάμεσα σε νομούς. Επιτρέπεται να ταξιδέψεις εκτός Ελλάδας! Κανονικά και με το νόμο!».

Κατερίνα Λιόλιου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις