Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκος Βέρτης απάτη: Παράνομη χρήση του ονόματος του τραγουδιστή
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Βέρτης απάτη: Παράνομη χρήση του ονόματος του τραγουδιστή

Νίκος Βέρτης απάτη:  Με ανάρτησή του ο δημοφιλής τραγουδιστής προειδοποιεί ότι άγνωστοι χρησιμοποίησαν το όνομα του για επενδύσεις-απάτες.

Το όνομα και του δημοφιλούς τραγουδιστή Νίκου Βέρτη χρησιμοποίησαν για απάτη άγνωστοι δράστες, προκειμένου να προσελκύσουν εις βάρος του καλλιτέχνη, αφελείς «πελάτες», που θα αποφάσιζαν να «επενδύσουν» διάφορα ποσά για να κερδίσουν εκατομμύρια! Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν άμεση και με κείμενό του στο instagram, κατακεραυνώνει τους δράστες, δηλώνει ότι έκανε το καθήκον του να ενημερώσει το κοινό και ζητά από τους  φίλους του να προσέχουν. Μετά, λοιπόν, από ανάλογες αναρτήσεις των αγνώστων απατεώνων, που σφετερίζονται ονόματα γνωστών προσώπων με επιρροή στην Κοινή Γνώμη -πρόσωπα της σόου μπιζ, τηλεπαρουσιάστριες κλπ- για να εμφανίσουν ως αληθοφανή τα κατασκευάσματά τους περί δήθεν «τρελών» κερδών από επενδύσεις, χρησιμοποίησαν και το όνομα του Νίκου Βέρτη.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

«Έκτακτο Δελτίο: Η τελευταία επένδυση του Νίκου Βέρτη έχει τρομοκρατήσει την κυβέρνηση και τις μεγάλες τράπεζες», αναφέρεται  χαρακτηριστικά στο αναληθές δημοσίευμα που αφορά τον Νίκο Βέρτη. Ο τραγουδιστής μέσω του λογαριασμού του στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τους φίλους του, ώστε να μην πέσουν θύματα των απατεώνων.

«Θέλουν να ξεγελάσουν αθώο κόσμο»

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Φίλες και φίλοι προσπαθήσαμε να μην ανεβάσουμε τίποτα για να μη διαφημίσουμε αυτούς τους επιτήδειους, όμως θεωρούμε πώς είναι πλέον υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για αυτού του είδους τις απάτες οι οποίες μπορεί να σας ρίξουν σε δυσάρεστες παγίδες. Ψεύτικα sites, με δήθεν άρθρα από μεγάλες εφημερίδες, τα οποία είναι στημένες μακέτες σε δικό τους υπολογιστή και όχι αληθινές συνεντεύξεις μόνο για να ξεγελάσουν αθώο κόσμο και να τον εξαπατήσουν οικονομικά.

Έτσι λοιπόν αυτοί οι επιτήδειοι απατεώνες χρησιμοποιούν διάφορα δημόσια πρόσωπα για να σας ρίξουν στην παγίδα τους. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σας ενημέρωσα, εσείς προσοχή!», έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Νίκος Βέρτης instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις