Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor trailer 6/1: Ένταση στην ομάδα των Μαχητών
LIFESTYLE

Survivor trailer 6/1: Ένταση στην ομάδα των Μαχητών

Survivor trailer 6/1: Ένταση στην ομάδα των Μαχητών μετά την ήττα τους στον αγώνα ασυλίας

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 θα δούμε έναν ακόμη αγώνα επάθλου! Διάσημοι και Μαχητές μετά τις ασυλίες που έχασαν, ψήφισαν από έναν τους παίκτη για αποχώρηση. Μετά την ψηφοφορία ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση. Θα μάθουμε λοιπόν απόψε ποιος είναι ο αγαπημένος παίκτης του κοινού και ποιος αυτός που αποχωρεί. Ωστόσο η ήττα των Μαχητών, προκάλεσε εντάσεις και νεύρα στην ομάδα. Ο  Γιώργος Ασημακόπουλος και η Ασημίνα Ιγγλέζου όπως φαίνεται και στο trailer ήρθαν στα μαχαίρια.  Η παίκτρια των Μαχητών φανερά εκνευρισμένη του είπε:« Ποιος είσαι εσύ ρε»; Το ερώτημα λοιπόν είναι αν θα μείνουν ψύχραιμοι οι Μαχητές. Οι Διάσημοι πήραν χθες την νίκη, κάνοντας σκορ υπέρ τους 10-7 και αναπτερώθηκε κάπως το ηθικό της ομάδας.

Αν οι Μαχητές δεν τα βρουν μεταξύ τους, όλη η ένταση και τα νεύρα μπορούν να μεταφερθούν στον σημερινό στίβο, που δεν θα είναι καθόλου εύκολος και να ηττηθούν για δεύτερη φορά στην σειρά. Στο χθεσινό παιχνίδι και οι δύο  ομάδες είχαν δεμένα τα μάτια τους. Έπρεπε λοιπόν να εμπιστευτούν τις αισθήσεις τους για να κερδίσουν! Στο συμβούλιο του νησιού η  «Μαχήτρια» Μαριαλένα δήλωσε ότι:« Γενικά σήμερα το παιχνίδι ήταν τυχερό…Ήταν λίγο 50-50. Θεωρώ ότι και οι δικοί μας πόντοι ίσως να ήταν και λίγο τύχη». Η Κάτια από τους Διασήμους σχολίασε ότι τύχη είναι τα τυχερά παιχνίδια.

Survivor 4: Το trailer του σημερινού επεισοδίου

Όπως φαίνεται και στο trailer του σημερινού παιχνιδιού θα χρειαστεί όλοι οι παίκτες να είναι πολύ γρήγοροι και συγκεντρωμένοι. Χρειάζεται επίσης αντοχή, αφού πάλι θα έχουν έναν αγώνα μέσα στο νερό. Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι τέτοιοι στίβοι μάχης δεν ευνοούν την ομάδα των Διασήμων. Αλλά ίσως καταφέρουν να ανατρέψουν τα προγνωστικά. Οι παίκτες θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι ένα επεισόδιο με ανατροπές και μια αποχώρηση – έκπληξη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις