Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέτρος Κωστόπουλος Ντουμπάι: Επέστρεψε και μίλησε για «δολοφονία χαρακτήρων»
LIFESTYLE

Πέτρος Κωστόπουλος Ντουμπάι: Επέστρεψε και μίλησε για «δολοφονία χαρακτήρων»

Πέτρος Κωστόπουλος Ντουμπάι: Επέστρεψε σήμερα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο πολυσυζητημένος για τις διακοπές στο Ντουμπάι, πρώην εκδότης.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, επέστρεψε σήμερα από το Ντουμπάι που είχε επιλέξει για να αλλάξει τον χρόνο. Βέβαια πέρα για το γεγονός ότι πέρασε τις γιορτές με ξέφρενα πάρτι στο Ντουμπάι, πολλά λέγονται και για την παρέα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τις προηγούμενες ημέρες λοιπόν είχε ακουστεί ότι έχει συνάψει σχέση με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, όμως εκείνος στο αεροδρόμιο ήταν μόνος του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός επιχειρηματίας είχε μιλήσει στο enikos.gr πριν την επιστροφή του και ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με το εν λόγω ταξίδι, το οποίο όπως είπε ήταν επαγγελματικό.

Αφορμή όλων των δημοσιευμάτων υπήρξε ένα πάρτι στο οποίο επώνυμοι Έλληνες της σόουμπιζ και του επιχειρηματικού χώρου διασκέδασαν αλλάζοντας τη χρονιά στο Nammos Dubai, το «δίδυμο αδελφάκι» του μυκονιάτικου Nammos. Το χλιδάτο εστιατόριο έχει ανοίξει στην παραλία Τζουμέιρα, που αποκαλείται η «Ελβετία του Περσικού Κόλπου». Το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μεγαλειώδες μενού και διασκέδαση μέχρι πρωίας με Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον «μύθο» του ελληνικού «Privilege», Βασίλη Τσιλιχρήστο.

πέτρος κωστόπουλος σε μπαρ

“Κεραυνοί” Κωστόπουλου για “δολοφονία χαρακτήρων”

Πιο συγκεκριμένα, θέλοντας να απαντήσει στις δηλώσεις που είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα σχετικά για την οικονομική του κατάσταση και όχι μόνο, μίλησε για «δολοφονία χαρακτήρων» και τόνισε ότι στο Ντουμπάι πήγε για δουλειά. Μάλιστα είπε ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ για όλα τα σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν για εκείνον.

Οι δηλώσεις του από το Ντουμπάι

Σε δηλώσεις που είχε κάνει σε απάντηση των δημοσιευμάτων ανέφερε «Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είμαι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα». Ενώ είχε προσθέσει ότι «Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις