Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέο ζευγάρι στη showbiz;
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέο ζευγάρι στη showbiz;

Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και αν θα μιλάμε για το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz η φημολογία ότι η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ζευγάρι. Οι φήμες έχουν ξεκινήσει από το Πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του ”Στην Υγειά μας ρε παιδιά” όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο κομμάτι του τραγουδιού και η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη. Σύμφωνα με την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου», οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και αναπτύχθηκε ένα ειδύλλιο.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη – ο οποίος βρέθηκε επίσης καλεσμένος στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο – το φλερτ ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του πολύωρου γυρίσματος ενώ οι δυο τους έκαναν follow ο ένας τον άλλο στο Instagram.
Παράλληλα, ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ιωάννα Μαλέσκου αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός, άλλαξε θέση για να μην έχει πλάτη του την Ιωάννα Μαλέσκου. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και αν θα μιλάμε για το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον ιδανικό άνδρα σύμφωνα με τα δικά της γούστα. «Εγώ νομίζω πως δεν θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω. Να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις