Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Ίδρωσε η ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Ίδρωσε η ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 15η αγωνιστική: Επιβλήθηκε με την… ψυχή στο στόμα 1-0 του Παναιτωλικού - Σκόραρε ο Γαλανόπουλος, δοκάρι ο Σάκχοφ στο 0-0

06.01.2021 | 20:12

Σούπερ Λιγκ15η αγωνιστική: Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε. Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να πιέζουν τους Αγρινιώτες. Είχαν τον πρώτο λόγο των κινήσεων και έκαναν φάσεις. Μάλιστα, είχαν και δοκάρι με τον Σάκχοφ στο 22’. Ο Παναιτωλικός είχε κλείσει ωραία τους χώρους στο δικό του μισό και άντεξε στην πίεση, προκαλώντας μια «νευρικότητα» στις κινήσεις της ΑΕΚ. 

Οι γηπεδούχοι, πάντως, μπόρεσαν να βρουν το γκολ σε κομβικό σημείο. Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 41’ ο Γαλανόπουλος έκανε το 1-0 μετά από την αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού και σκόρπισε το άγχος από την ομάδα του. Έτσι, η «Ένωση» οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, ευρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να κλειδώσει τη νίκη με δεύτερο γκολ. Έχασε κάποιες φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Κνετ. Οι Αγρινιώτες από την πλευρά τους ήταν πιο κινητικοί και προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Πίεσαν την «Ένωση» και πάλεψαν για την ισοφάριση, χωρίς να το καταφέρουν. Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα έπαιξαν πιο κλειστά και γύρισαν την μπάλα, ώστε να μην δώσουν το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να απειλήσει την εστία του Αθανασιάδη. Έτσι, κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ έως το τέλος και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Γαλανόπουλος 41’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Καμπερίδης (Καβάλας), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης (Σβάρνας 67’), Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Μιτάι (Ινσούα 79’), Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία (Λιβάγια 50’), Μάνταλος (Μαχαίρας 79’), Τάνκοβιτς (Σιμόες 67’), Ολιβέιρα.

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κνετ, Τζανακάκης (Αριγίμπι 69’), Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα (Μάζουρεκ 64’), Λιάβας, Ταχάρ (Γιάκολις 76’), Τσιγγάρας, Μανθάτης (Μεντίνα 69’), Ντάλσιο, Βέργος (Αζάντι 64’).

Δείτε ακόμη: 

Θύματα εκπλήξεων στο κύπελλο Ισπανίας Θέλτα και Χετάφε
Ρελάνς Βασιλακόπουλου με Μπάνε στις εκλογές!
Σκόπιμη η εκλογική κωλυσιεργία από την κυβέρνηση λένε στην ΕΠΟ 
Exit mobile version