Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 Μαριπόζα: Το ειρωνικό σχόλιο για την ηλικία της Ταραμπάνκο
LIFESTYLE

Survivor 4 Μαριπόζα: Το ειρωνικό σχόλιο για την ηλικία της Ταραμπάνκο

Survivor 4 Μαριπόζα: Πώς σχολίασαν με επικό τρόπο οι Μαχητές την ηλικία της Κάτια Ταραμπάνκο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4  οι Μαχητές κουβεντιάζοντας, άρχισαν να μιλάνε για τους Διάσημους. Στα πλαίσια της συζήτησής τους, ο Σταμούλης πείραζε τον Καφεντζή μιλώντας του για τις γυναίκες της ομάδας των Διασήμων. Ο James Καφεντζής σε δήλωσή του, αργότερα στη κάμερα είπε ότι: «Γενικά με τον Chris κάνουμε αρκετή παρέα και έχουμε παρόμοιο χιούμορ. Οπότε με πειράζει και τον πειράζω πάρα πολύ και το πείραγμα τώρα ήταν για τις γυναίκες των διάσημων, οι οποίες είναι πολύ ωραίες». Στην κουβέντα που είχαν οι Μαχητές στην καλύβα τους, ο Καφεντζής ρώτησε έπειτα « Τελικά πόσο χρονών είναι η Κάτια»; Συνέχισε λέγοντας ότι εκείνος την ρώτησε και του είπε 24.  Αλλά όπως είπε όταν την έβλεπε στην εκπομπή που ήταν πριν, εννοώντας το GNTM, είχε πει τότε ότι ήταν 26.

Τότε είναι που ακούγεται το ειρωνικό σχόλιο της Μαριπόζα για την ηλικία της Ταραμπάνκο: «Ααα Μπέντζαμιν Μπάτον, του χρόνου θα είναι 22. Ανά δύο τρώει τα χρόνια», λέγοντας έτσι την πιο επική ατάκα, που έχει ειπωθεί, μέχρι στιγμής στο φετινό Survivor! Η συζήτηση όμως για την παίκτρια των Διασήμων δεν τελείωσε εκεί.  Ο Καφεντζής συνεχίζοντας το πείραγμα για την ηλικία της Κάτια Ταραμπάνκο είπε ότι σε 7 χρόνια θα είναι καλή για τον Chris. Γενικά μεγάλος μέρος της συζήτησης των Μαχητών μεταξύ του Καφεντζή, της Μαριπόζα και του Chris ήταν σχετική με τις γυναίκες. Ο Chris είπε ότι είναι old school. Όμως συμπλήρωσε για να σε αφήσει μια γυναίκα να την πλάσεις πρέπει να είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σου και να σε θαυμάζει. Ενώ είπε ακόμη ότι αυτό σημαίνει πως θα επενδύσεις σε αυτή την γυναίκα. Αυτό απαιτεί χρόνο και ενέργεια, που δεν είναι σε αυτή τη φάση.

Η Μαριπόζα φάνηκε να ενοχλείται έντονα από τις απόψεις του συμπαίκτη της. Είπε ειρωνικά «Να είναι καλά ο Κρις που δημιουργεί γυναίκες». Ενώ ο Καφεντζής γελώντας του κάνει «Γεια σου ρε Κρις αρχιτέκτονα». Στην κάμερα η Μαριπόζα δήλωσε ότι πιστεύει πως καμία γυναίκα δεν θέλει πλάσιμο, ειδικά από άτομα με τέτοιες απόψεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις