Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Βάψιμο νυχιών συμβουλές: 4+1 κόλπα για τέλειο αποτέλεσμα
PLUS

Βάψιμο νυχιών συμβουλές: 4+1 κόλπα για τέλειο αποτέλεσμα

Βάψιμο νυχιών συμβουλές: Υπάρχουν 5 «κόλπα» για τέλεια νύχια

Τα περιποιημένα νύχια είναι κάτι που όλες οι γυναίκες επιδιώκουν. Οι περισσότερες μάλιστα προτιμούμε να τα βάφουμε ανάλογα με το στιλ ή τη διάθεσή μας. Ωστόσο αρκετές φορές ερχόμαστε αντιμέτωπες με μικροπροβλήματα, όπως το ξεφλούδισμα του μανό, και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιθυμούμε.  Υπάρχουν όμως 5 «κόλπα» για τέλεια νύχια. Ιδού:

1.Για να στεγνώσει γρήγορα το μανό δεν χρειάζεται να φυσάς. Απλώς περίμενε τρία λεπτά και μετά πάρε ένα μπολάκι και γέμισε το κρύο νερό και πάγο. Βούτηξε τα δάχτυλά σου για 3 λεπτά και τα νύχια είναι έτοιμα.

2. Για να αντέξει στον χρόνο το βάψιμο των νυχιών, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα… ψεκάσεις με ηλιέλαιο. Έτσι και θα γυαλίσουν και θα μειωθούν οι πιθανότητες να χαλάσει το μανικιούρ.

κοπέλα βάφει τα νύχια της

3. Οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις πολλές φορές αφήνουν υπολείμματα στα νύχια σου όταν τα ξεβάφεις. Για να απαλλαγείς  φτιάξε ένα διάλυμα από ζεστό νερό, οξυζενέ και μαγειρική σόδα. Βούτηξε τα δάχτυλα σου μέσα για 1 λεπτό και θα δεις τους λεκέδες να εξαφανίζονται.

4. Για το τέλειο βάψιμο πρέπει να έχεις υπομονή, καθώς μία στρώση δεν αρκεί. Για ένα σωστό αποτέλεσμα θα χρειαστεί να περάσεις το βερνίκι 2 ίσως και 3 φορές.

5. Για να μην ξεφλουδίζει το μανό βύθισε τα νύχια σου σε ένα διάλυμα από νερό και λευκό ξύδι, πριν τα βάψεις. Θα τα αφήσεις εκεί για 1 λεπτό. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρείς τα περιττά έλαια, ενώ τα νύχια σου γίνονται πιο ανθεκτικά στα σπασίματα, άρα μειώνεται και το ξεφλούδισμα.

βάψιμο νυχιών
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις