Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler: Αγώνας επάθλου και είσοδος δύο νέων παικτριών στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Survivor Spoiler: Αγώνας επάθλου και είσοδος δύο νέων παικτριών στο παιχνίδι

Survivor spoiler έπαθλο 3/1: Το αγώνισμα που θα δούμε απόψε

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4  θα δούμε τον αγώνα επάθλου και την είσοδο δύο νέων παικτριών στο παιχνίδι! Διάσημοι και μαχητές μπαίνουν στο στίβο μάχης και τα δίνουν όλα για την νίκη. Θα παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στις οθόνες μας. Ο στίβος μάχης θα θέλει αντοχή και ταχύτητα. Όλα αυτά μάλιστα με πρωταγωνιστή , ξανά, το νερό.! Σήμερα το βράδυ όμως θα δούμε και το πρώτο κουίζ του φετινού Survivor. Όπως θυμόμαστε κι από παλιά, είναι ένα παιχνίδι με πολλές αστείες ερωτήσεις, που χαρίζει στιγμές γέλιου στους παίκτες και των δύο ομάδων. Η είσοδος  με τα δύο νέα μέλη, αυτή την χρονική στιγμή του παιχνιδιού, θα είναι ιδανική για τις δύο ομάδες. Οι Μαχητές ύστερα από την οικειοθελή αποχώρηση της Λιλιοπούλου έχουν μείνει με ένα λιγότερο άτομο. Όμως  και οι Διάσημοι πρέπει να αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη.

Παρόλο που νικάνε μέχρι στιγμής στα αγωνίσματα, είναι καλό να έχουν παραπάνω αντοχές. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τις ομάδες να αγωνίζονται για δύο έπαθλα. Την σταθερή καλύβα, στην οποία, δεν μπαίνουν νερά και για την πηγή φωτιάς. Ήταν μια φοβερή μάχη, που έφερε ισοπαλία. Στο τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Κοψιδάς, από τους Διάσημους, αναμετρήθηκαν με αντιπάλους την Μαριαλένα και τον Γιώργο Κόρομι, από τους Μαχητές. Αποτέλεσμα ήταν να φέρουν οι πρώτοι την μεγάλη και πολυπόθητη νίκη. Την Τετάρτη 30/12 όμως πραγματοποιήθηκε και η πρώτη αποχώρηση με ψηφοφορία από το κοινό. Ανάμεσα στους δύο υποψήφιους, το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο και τον πυγμάχο Μιχάλη Αρναούτη, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε την παραμονή στο παιχνίδι υπέρ της Κάτιας.

Survivor 4- Trailer Κυριακή 3/1

‘Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, οι παίκτες της ομάδας των Μαχητών είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν αυτή την φορά, ειδικά αν το έπαθλο του αγωνίσματος, είναι φαγητό.

Θέλουν και χρειάζονται την νίκη.

Μένει να δούμε, αν θα σπάσουν το σερί της ομάδας των Διασήμων ή δεν θα τους αφήσουν κανένα περιθώριο αυτή τη φορά;

Survivor Spoiler: Αγώνας επάθλου και είσοδος δύο νέων παικτριών στο παιχνίδι

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις