Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταμάτης Γονίδης κόρη: Η πρώτη φωτο στο Facebook
LIFESTYLE

Σταμάτης Γονίδης κόρη: Η πρώτη φωτο στο Facebook

Σταμάτης Γονίδης κόρη: Η γυναίκα του, Κατερίνα, δημοσίευσε στο Facebook την πρώτη τους φωτογραφία με την κορούλα τους

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει γίνει πατέρας για τρίτη φορά, αποκτώντας μια κορούλα με την σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδου. Η ίδια ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, την πρώτη τους φωτογραφία με την κόρη τους. Στην λεζάντα της δημοσίευσης γράφει: «Καλή κι ευλογημένη χρονιά κι από εμάς! Μια φωτογραφία γεμάτη αληθινή αγάπη και συγκίνηση η ζωή μου ο άντρας μου και τα παιδιά μας! Σας Ευχαριστούμε πολύ όλους για τις τόσο όμορφες ευχές σας. Εύχομαι ο Κύριος και η Παναγία να αγκαλιάζουν τις οικογένειες σας και κανένας και ιδιαίτερα τα παιδιά να μην νιώσουν ποτέ πόνο και δυστυχία…». Με αυτή την φωτογραφία ήθελε να μοιραστεί την χαρά της οικόγενειάς τους, με το νέο της μέλος. Και να μας  μια καλή χρονιά! Η κόρη του Σταμάτη Γονίδη και της  Κατερίνας Κουργιουξίδου, γεννήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Όπως είχε δηλώσει και ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, του μοιάζει πάρα πολύ. Μόνο τα χείλη, είχε πει, τα πήρε από την μαμά της.

Σε συνέχεια της δήλωσής του, είχε πει: « Το παιδί πιάστηκε μέσα στην καραντίνα και γεννήθηκε στην καραντίνα. Να είναι γούρικο και να εξαφανίσει τον ιό με τη γέννησή του. Κόβω και το τσιγάρο μόλις έρθει το μωρό στο σπίτι. Επειδή γεννήθηκε τώρα που είμαι 63 χρόνων θα προσπαθήσω να κάνω τη ζωή μου λίγο πιο υγιεινή, να προσέχω, να το χαρώ, να μη φύγω και είναι μικρό ακόμα». Το όνομα που θα δώσει το ευτυχισμένο ζευγάρι στην κόρη τους είναι Μαρία Έλενα. Όπως έχει πει ο Σταμάτης Γονίδης για το όνομα της κόρης του, Μαρία, από την Παναγία και Έλενα, από την πεθερά του. Στην φωτογραφία που βλέπουμε στο Facebook, μαζί με τον τραγουδιστή, βρίσκονται και οι δύο μεγάλες κόρες του, η Ασημίνα και η Στεφανία.

ο γονιδης και οι κορες του

Σταμάτης Γονίδης- Πώς έμαθε για την κόρη του

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Κουργιουξίδου, με θρησκευτικό γάμο, που είχε γίνει στην Κύθνο το 2015. Όμως ήταν ήδη για έξι χρόνια παντρεμένοι με πολιτικό γάμο που είχαν κάνει. Η Κατερίνα ήταν φανατική θαυμάστριά του και πήγαινε στα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης όπου εμφανιζόταν και τον παρακολουθούσε να τραγουδάει σχεδόν κάθε μέρα.  Τώρα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την κορούλα τους. Μάλιστα η Κατερίνα όπως έχει πει, ανακοίνωσε στον τραγουδιστή την εγκυμοσύνη της αφήνοντας το τεστ εγκυμοσύνης πάνω στο τραπέζι της κουζίνας τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις