Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Mad Video Music Awards 2020»: Ιωάννα Τούνη και Δήμητρα Αλεξανδράκη έβαλαν “φωτιά”
LIFESTYLE

«Mad Video Music Awards 2020»: Ιωάννα Τούνη και Δήμητρα Αλεξανδράκη έβαλαν “φωτιά”

«Mad Video Music Awards 2020»: Αποκαλυπτικές ήταν η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη σκηνή των μουσικών βραβείων

Τα  «Mad Video Music Awards 2020», παρακολουθήσαμε χθες βράδυ Σαββάτου, από τη συχνότητα του Mega! Ήταν μια μουσική βραδιά με πολύ τραγούδι, μουσική και χορό.  Εκτός όμως  από τα βραβεία, τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι hot παρουσίες της χθεσινής βραδιάς.  Η Ιωάννα Τούνη μαζί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, πραγματικά ξεχώρισαν και δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην αποκαλυπτική τους εμφάνιση, φορώντας, λίγα και καλά! Και οι δύο ήταν πραγματικά εκρηκτικές στην εμφάνισή τους, στην σκηνή των  «Mad Video Music Awards 2020».  Η Τούνη επέλεξε ένα άκρως σέξι μούρο ημιδιαφανές σύνολο με κορμάκι, που αποτελεί μάλιστα δημιουργία από την δική της εταιρία Bubblegun.  Total black σύνολο, από την ίδια εταιρεία φόρεσε και η Αλεξανδράκη.  Όπως είπε και ο Θέμης Γεωργαντάς, ο παρουσιαστής της βραδιάς «η θερμοκρασία θα ανέβει επικίνδυνα τώρα». Η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, βρέθηκαν στην απονομή για να παραδώσουν το  μουσικό βραβείο για το Best Hip Hop Urban Video. Το βραβείο πήγε στο «Hustla» και τον Mad Clip.

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τον λογαριασμό της στο Instagram! Την έχουμε συνηθίσει να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες, με αποκαλυπτικά ρούχα ή και μόνο με τα εσώρουχά της.  Η ίδια αποφάσισε να μπει στην θάλασσα πάρα το κρύο του χειμώνα, φορώντας ένα κορμάκι και μαύρες ψηλές μπότες. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια πραγματικά πολύ μακριά αλοογουρά, που θύμιζε μαστίγιο! Απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα και όπως έγραψε και η ίδια, με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε το 2020! Φυσικά η ανάρτηση της έγινε viral για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγα λεπτά! Σε τέτοιες πόζες και φωτογραφήσεις όμως, μας έχει συνηθίσει η Ιωάννα Τούνη, για αυτό και έχει καταφέρει να έχει περισσότερες από 660 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και να την αγαπάνε όλοι, για το πρωτότυπο κι όχι μόνο περιεχόμενό της.

Ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη

Η influencer συζητιέται όμως και για την προσωπική της ζωή αρκετά συχνά. Αφού χώρισε από τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή, γύρισε στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Σιδεράκη. Είχαν συγκατοικήσει πριν μερικά χρόνια στα Τρίκαλα. Ο λόγος που ακούγεται ότι είχαν χωρίσει ήταν η απιστία κι όχι από την μεριά της Τούνη. Ο Γιάννης Σιδεράκης είχε και δεσμό με το διάσημο μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ.  Πάντως η επιστροφή του στην αγκαλιά της Ιωάννας Τούνη επιβεβαιώθηκε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram με το σκυλάκι της.

σύντροφος ιωάννας τούνη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις