Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοπάρτι Θεσσαλονίκη: Σύλληψη, πρόστιμο και 11 αποδράσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι Θεσσαλονίκη: Σύλληψη, πρόστιμο και 11 αποδράσεις

Κορονοπάρτι Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 31χρονης

Μπορεί η χώρα να τέθηκε εκ νέου σε καθεστώς πιο αυστηρού lockdown, ωστόσο τα κορονοπάρτι… καλά κρατούν. Αυτή τη φορά το πάρτι έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, όπου μία 31χρονη είχε καλέσει στο σπίτι της στην Μενεμένη 11 άτομα.

Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 31χρονης, η οποία παραβίασε τα μέτρα που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού, ενώ στην οικοδέσποινα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.οοο ευρώ. Όσον αφορά στους καλεσμένους τα 11 άτομα τράπηκαν σε φυγή, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί.

η αστυνομία γράφει πρόστιμα

Μετέτρεψαν φορτηγό σε… λέσχη

Στο μεταξύ στο Ηράκλειο πέντε άτομα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Συγκεκριμένα η σύλληψη των πέντε  -τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός- έγινε στο πλαίσιο ελέγχου σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, όπου διαπιστώθηκε ότι το είχαν διαμορφώσει κατάλληλα, για να διεξάγουν παιχνίδι με ζάρια.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ και ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια. Επιπλέον, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού και συγκεκριμένα 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 5 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ζάρια στον αέρα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις