Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φονικό στη Γερμανία: Αίτημα συνδρομής της ΕΛΑΣ για υπόθεση στο Καϊζερσλάουτερν
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στη Γερμανία: Αίτημα συνδρομής της ΕΛΑΣ για υπόθεση στο Καϊζερσλάουτερν

Φονικό στη Γερμανία: Αίτημα συνδρομής στην ΕΛΑΣ για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας άγνωστης γυναίκας, που βρέθηκε δολοφονημένη τη 14η Δεκεμβρίου 2020, στο Καϊζερσλάουτερν Γερμανίας

Η γερμανική αστυνομία, μέσω της Ιντερπόλ, ζητάει τη χώρα μας και όλες τις χώρες της Ευρώπης, οποιαδήποτε πληροφορία θα τη βοηθήσει να ταυτοποιήσει μια γυναίκα, θύμα δολοφονίας στο Καϊζερσλάουτερν της Γερμανίας.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Η γυναίκα, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη με τραύματα από μαχαίρι κοντά σε εμπορικό κέντρο της περιοχής πρωινές ώρες της 14ης Δεκεμβρίου, φέρει ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, αλλά, όπως προέκυψε από την έρευνα των γερμανικών Αρχών, δεν είχε σημανθεί ποτέ στη χώρα αυτή Από τις Γερμανικές Αρχές, αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, έχει υποβληθεί, μέσω της Interpol, αίτημα συνδρομής για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας άγνωστης γυναίκας, που βρέθηκε δολοφονημένη την 14η Δεκεμβρίου 2020, στο Καϊζερσλάουτερν Γερμανίας.

Δολοφονημένη γυναίκα Καϊζερσλάουτερν

Πρόκειται για γυναίκα με:

– ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά

– ηλικία 35-50 ετών

– ύψος 166 εκατοστά

– βάρος 63 κιλά

– μάτια καστανά και

– μαλλιά καστανά σπαστά, μέχρι τον ώμο.

Επιπλέον, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, φέρει τατουάζ με λουλούδια στο πόδι, στο πλάι κάτω από το γόνατο, και φορούσε λευκό χειμωνιάτικο μπουφάν, κόκκινη φόρμα με άσπρες ρίγες στο πλάι, μαύρη φανέλα με μακριά μανίκια και μαύρες μπότες με χειμωνιάτικη φόδρα. Για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλέφωνο (213-1520274) και στο e – mail ( [email protected] ) της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνία.

Σκοπός αυτής της πανευρωπαϊκής κοινοποίησης των γερμανικών αρχών, είναι να αντλήσει πληροφορίες για το περιβάλλον της, το πότε έφθασε στη Γερμανία, από πού ακριβώς κατάγεται και με ποιους συνταξίδεψε στη χώρα, για να ερευνήσει τις τελευταίες κινήσεις της, που την έφεραν στο θάνατο.

Δολοφονημένη γυναίκα Καϊζερσλάουτερν

Εξετάστηκαν Αμερικανοί

Οι Γερμανοί αστυνομικοί, πριν προχωρήσουν στη διεθνοποίηση της έρευνάς τους, ζήτησαν πληροφορίες από αρκετούς Αμερικανούς, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή, θύμα της δολοφονικής επίθεσης του αγνώστου με το μαχαίρι η άτυχη γυναίκα. Οι Γερμανοί εκτιμούν ότι η γυναίκα μπορεί να σχετίζεται με Αμερικανούς που ζουν στην περιοχή. Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη περιοχή όπου δολοφονήθηκε, υπάρχει βάση Αμερικανών στρατιωτών, ο αριθμός των οποίων φτάνει τους 10.000, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δράστης είναι κάποιος από αυτούς.

Η γερμανική Αστυνομία, σε ειδικό link έχει παραδώσει στις ελληνικές αρχές αλλά και σε όλες τις αστυνομίες, μέλη της Ιντερπόλ, τις διαθέσιμες φωτογραφίες στην προσπάθειά της να αναγνωρίσει την ταυτότητα του θύματος μέσα από πληροφορίες κάποιων που τυχόν θα την γνωρίσουν.

Δολοφονημένη γυναίκα Καϊζερσλάουτερν
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις