Serie A – προαναγγελία: Ποδαρικό α-λα Ιταλικά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ποδαρικό α-λα Ιταλικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Γιούβε και Ουντινέζε κοντράρονται στο Τορίνο, η Μίλαν ρισκάρει το αήττητό της στο Μπενεβέντο - Με την Κροτόνε εντός η Ιντερ

03.01.2021 | 11:22

Serie A – προαναγγελία: Ψάχνει να βρει λύσεις. Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Ουντινέζε. Οι «μπιανκονέρι» έρχονται από την ήττα με 0-3 κόντρα στην Φιορεντίνα, (η πιο βαριά ήττα στην νέα της έδρα). Έκαναν μια κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους «βιόλα». Δεν έχουν μπορέσει να βρουν σταθερότητα και βρίσκονται στο -10 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Μοναδική απουσία αυτή του Κουαδράδο. 

H Ουντινέζε έρχεται από την ήττα με 0-2 από την Μπενεβέντο. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και παρά το γεγονός ότι κράτησε μπάλα και πήρε τον έλεγχο, δεν κατάφερε να αντιδράσει. Πρέπει να βρει λύσεις στο παιχνίδι και να αποκτήσει σταθερότητα. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Μπεκάο, Νίκολας, Ουβεγιάν, Νούιτινγκ, Γιάγιαλο, Οκάκα και Ντελοφέου. 

Serie A – προαναγγελία: Μπενεβέντο και Μίλαν

Να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Μπενεβέντο και Μίλαν κοντράρονται στο «Τσίρο Βιγκορίτο». Οι νεοφώτιστοι έρχονται από την νίκη με 0-2 κόντρα στην Ουντινέζε. Δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, όμως πήραν το τρίποντο. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη και να χτίσουν ένα σερί. Δεν υπολογίζονται οι Καλντιρόλα, Μάτζιο, Βόλτα, Βιόλα και Φαλκέ. 

Από την άλλη, η Μίλαν έρχεται από την πολύ σημαντική νίκη με 3-2 κόντρα στην Λάτσιο. Μοιρασμένο παιχνίδι με αρκετές φάσεις, πήρε το τρίποντο στο τέλος. Απόψε, θα επιδιώξουν να διευρύνουν το αήττητο σερί που έχουν. Δεν υπολογίζονται οι Ερνάντες, Γκάμπια, Μπενάσερ, Σαλεμάκερς και Ιμπραΐμοβιτς.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ίντερ υποδέχεται την Κροτόνε. Η Τζένοα αντιμετωπίζει την Λάτσιο. Η Αταλάντα αναμετριέται με την Σασσουόλο. Η Ρόμα κοντράρεται με την Σαμπντόρια. Η Κάλιαρι υποδέχεται την Νάπολι. Η Φιορεντίνα διασταυρώνει τα ξίφη της με την Μπολόνια. Η Πάρμα αναμετριέται με την Τορίνο. Ενώ, η Σπέτσια κοντράρεται με την Βερόνα.

Δείτε ακόμη: 

Λονδρέζικη υπόθεση τα πρώτα ματς του 2021!
Με τρία ματς παραπάνω η Ρεάλ πρώτη, 2-0 τη Θέλτα
Πρώτη η Λειψία, πέρασε με διπλό 1-0 από τη Στουτγκάρδη
Exit mobile version