Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μοιρασιά στη Σεβίλλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μοιρασιά στη Σεβίλλη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Ισόπαλες 1-1 Μπέτις και Σεβίγια - Η Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 τη Θέλτα, πέρασε πρώτη με τρία ματς περισσότερα από την Ατλέτικο

02.01.2021 | 23:55

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το Σεβιγιάνικο ντέρμπι. Ρεάλ Μπέτις και Σεβίλλη έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους. Ο ρυθμός ήταν αργός και υπήρχε αρκετή ένταση. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και προσπάθησαν να πιέσουν. Έκαναν φάσεις, όμως η Σεβίλλη αμύνθηκε υποδειγματικά και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. 

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι και πήραν αμέσως το προβάδισμα. Στο 48’ ο Σούσο έκανε το 0-1. Η Μπέτις κατάφερε να αντιδράσει και μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια από την «άσπρη βούλα». Στο 53’ ο Κανάλες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πίεζουν και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα. Όμως, στο 75’ο Μπούνου απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Φεκίρ. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανετα η Ρεάλ

Έβγαλε αντίδραση η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» επικράτησαν 2-0 της Θέλτα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την «βασίλισσα» να μπαίνει δυνατά και να παίρνει αμέσως το προβάδισμα. Στο 6’ ο Λόυκας Βάσκεθ έκανε το 1-0. Οι Γαλικιανοί κατάφεραν να ισορροπήσουν την εικόνα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία της Ρεάλ, η οποία διατηρούσε άνετα το προβάδισμα της. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά με το πόδι πατημένο στο γκάζι και διπλασίασαν τα τέρματα τους. Στο 53’ ο Ασένσιο έκανε το 2-0. Η Θέλτα είχε διάθεση και προσπάθησε να αντιδράσει. Πήρε την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, οι «μερένχες» επέστρεψαν στις νίκες.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Βιγιαρεάλ νίκησε 2-1 την Λεβάντε (Νίνιο 19’, Μορένο 54’ – Λεόν 73’). Ενώ, η Χετάφε ηττήθηκε 0-1 από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ (Βάισμαν 37’).

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς
Exit mobile version