Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλάρες!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλάρες!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Μάντσεστερ Σίτι άλωσε το Λονδίνο 3-1 την Τσέλσι και η Λέστερ απέδρασε από το Νιούκαστλ με το πολύτιμο 2-1

03.01.2021 | 22:15

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: «Άλωσε» το Λονδίνο η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες νίκησαν 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και θέλησαν να «καθαρίσουν» αμέσως το μάτς. Κάτι που έκαναν! Στο 18’ο Γκουντογκάν έκανε το 0-1. Ενώ, τρία λεπτά αργότερα ο Φοντέν έγραψε το 0-2. Η Σίτι δεν σταμάτησε εκεί και κατάφερε να αυξήσει κι’ άλλο την διαφορά του σκορ. Στο 34’ ο Ντε Μπρούινε έκανε το 0-3. 

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και πίεσαν αρκετά την Τσέλσι. Έκαναν φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Η Τσέλσι ανέβασε την απόδοση της, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των «πολιτών». Η Σίτι έριξε την απόδοση της στο τέλος του αγώνα και το μόνο που κατάφερε η Τσέλσι, ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις. Στο 92’ ο Χάντσον-Οντόι έκανε το τελικό 1-3. Έτσι, η Σίτι πήρε μία μεγάλη νίκη. 

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σπουδαίο διπλό η Λέστερ

Σημαντική νίκη για την Λέστερ. Οι «αλεπούδες» επικράτησαν 2-1 της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Νιούκαστλ. Οι φάσεις ήταν μετρημένες με το σταγονόμετρο και το μηδέν παρέμεινε. 

Στο β’ μέρος, η Λέστερ ανέβασε τον ρυθμό της και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 55’ ο Μάντισον έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους λίγο αργότερα. Στο 72’ ο Τιέλεμανς έγραψε το 0-2. Η Νιούκαστλ ανέβασε την απόδοση της και έβγαλε αντίδραση. Έκανε φάσεις και κατάφερε να μειώσει. Στο 82’ ο Κάρολ έκανε το 1-2. Η Λέστερ διατήρησε το προβάδισμα έως το τέλος και πήρε την νίκη, που την έφερε στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Δείτε ακόμη: 

Κακός Παναθηναϊκός, μπορούσε και διπλό ο Αστέρας στη Λεωφόρο (0-0)
Το γύρισε σε 10’ ο Παναιτωλικός, 2-1 τον ΟΦΗ!
Σκάλωσε στη Λάρισα 1-1 ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ήττα στο 95’
Exit mobile version