Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Όλγα Κεφαλογιάννη – αδερφές: Ευχές στα χρυσά, για ευτυχισμένο 2021
LIFESTYLE

Όλγα Κεφαλογιάννη – αδερφές: Ευχές στα χρυσά, για ευτυχισμένο 2021

Όλγα Κεφαλογιάννη - αδερφές: Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα χρυσά εύχεται μαζί με τις αδερφές της για έναν καινούργιο καλότυχο χρόνο

Τις πρωτοχρονιάτικες ευχές της μοιράστηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη με μια φωτογραφία με τις πανέμορφες και πολυαγαπημένες της αδερφές. Οι αδερφές της της έχουν λείψει πολύ και σε μια ανάρτηση που έκανε πριν λίγο καιρό έγραψε: Πριν από 5 χρόνια φωτογραφηθήκαμε με τις αδελφές μου Χριστίνα και Δανάη φορώντας παραδοσιακές στολές της Κρήτης από τη συλλογή του Λυκείου Ελληνίδων για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για τη στήριξη του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής “Το Αρκάδι”. Βρήκα σήμερα τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας.
Δεν έχουμε βρεθεί με τις αδελφές μου από την αρχή του αποκλεισμού και αυτό μου έχει στοιχίσει. Η αγάπη τους και η στήριξή τους είναι τα μεγαλύτερα συναισθηματικά εφόδια στη ζωή μου. Κι εκείνες ξέρουν ότι θα έκανα τα πάντα για να είναι ευτυχισμένες.
Στις αληθινές, βαθιές, αυθεντικές σχέσεις αγάπης και στοργής!

Αυτή τη φορά, κρατώντας στα χέρια της το σκύλο της έγραψε:

Ευχές και προσμονή να κατακτήσουμε όλα όσα ποθούμε, όλα όσα μας έχουν λείψει.
Για ότι ονειρευόμαστε, για ότι μας κάνει ευτυχισμένους.
Για το καινούργιο που ξεπροβάλλει σε λίγες ώρες.
Καλή Χρονιά 2021!
Χρόνια πολλά!!!

Όλγα Κεφαλογιάννη αδερφές Όλγα Κεφαλογιάννη αδερφές Όλγα Κεφαλογιάννη αδερφές
Όλγα Κεφαλογιάννη: Πρωτοχρονιά στο σπίτι

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε Πρωτοχρονιά στο σπίτι της παρακολουθώντας τη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής διαδικτυακά με την Χριστίνα Πουλίτση, παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα υψίφωνο ενώ πριν λίγες ημέρες είχε μπει στην κουζίνα για να φτιάξει το παραδοσιακό γαμοπίλαφο. Φορώντας μία κόκκινη μπλούζα και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της, μαγείρεψε το αγαπημένο της κρητικό φαγητό, με τα σχόλια και τα likes από τους followers της να είναι εκατοντάδες. “Τελευταία Κυριακή του 2020 και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας μια παραλλαγή της παραδοσιακής συνταγής για Κρητικό πιλάφι”, έγραψε στην ανάρτησή της η βουλευτής.

Όλγα Κεφαλογιάννη
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ευτυχισμένη στο πλευρό του Μάτσα

Το 2020 και ενώ έβγαιναν για μήνες μαζί η Όλγα Κεφαλογιάννη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τον Μίνω Μάτσα κι ενώ είχε γίνει γνωστό και το διαζύγιο από τον σύζυγό της. Από εκείνη τη στιγμή, το ζευγάρι που είναι χαμηλών τόνων και μόνο σε θέατρα και σε συναυλίες, δε διστάζει να δείξει τον έρωτά του και όλοι μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι με την Όλγα να αστράφτει από ευτυχία.

Όλγα Κεφαλογιάννη Μίνως Μάτσας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις