Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Πετρουλάκη κόρες: Από τις πιο ωραίες φωτογραφίες για την Πρωτοχρονιά
LIFESTYLE

Ελένη Πετρουλάκη κόρες: Από τις πιο ωραίες φωτογραφίες για την Πρωτοχρονιά

Ελένη Πετρουλάκη κόρες: Η Ελένη Πετρουλάκη έκανε ρεβεγιόν στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της τις κόρες της, την Αννα Μαρία, τις δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την Hλιάνα.

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει δημιουργήσει μία από τις πιο όμορφες οικογένειες, που φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά από σκληρές και οδυνηρές προσπάθειες, έφερε στον κόσμο όχι μία, αλλά τέσσερις υπέροχες κόρες που απολαμβάνει μαζί με τον πατέρα τους, Ίλια Ίβιτς. Η Ελένη Πετρουλάκη υποδέχτηκε το νέο έτος με μια φωτογραφία με τις υπέροχες κόρες της. Η διάσημη γυμνάστρια δημοσίευσε μία γιορτινή οικογενειακή φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, όπου φοράει έναν σκούφο του Αγιου Βασίλη σε συνδυασμό με ένα κόκκινο σέξι φόρεμα. Οι τέσσερις κόρες της κάθονται στην σκάλα μαζί με τη διάσημη μητέρα τους και τράβηξαν την προσοχή των followers. Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν δημιουργήσει μια πολύ δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια. Η Ελένη Πετρουλάκη σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Χρόνια πολλά. Όνειρα πολλά! Πολλές ωραίες στιγμές…Λίγα Λόγια.. Πολύ Αγάπη. Καλή Χρονιά σε όλους».

Η Ελένη Πετρουλάκη έκανε ρεβεγιόν στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της τις κόρες της, την Αννα Μαρία, τις δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την Hλιάνα. «Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι της μητέρας. Στη ζωή μου βέβαια είχα μάθει να έχω πειθαρχία και λόγω του ότι έκανα πρωταθλητισμό. Δε μαθαίνεις βέβαια πώς θα γίνεις γονέας. Λειτουργείς αρχικά με το ένστικτό σου και μόνο, και είναι βαρύ το φορτίο», είχε πει σε συνέντευξή της η Ελένη Πετρουλάκη.

Η πανέμορφη γυμνάστρια έχει πει πως δεν διαφέρει σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη  μητέρα. Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη. «Φτάνει το βράδυ και είμαι κατάκοπη. Ξυπνάω από τις 6:30 κάθε μέρα. Δεν διαφέρω από μία φυσιολογική ημέρα άσχετα που κάνω μία δουλειά που έχει προβολή αλλά μέχρι εκεί .Κατά τα άλλα έχω ένα πρόγραμμα όπως έχει μία εργαζόμενη μάνα».

Όπως έχει εξομολογηθεί, μέσα σε 7 χρόνια είχε κάνει 8 εξωσωματικές και όταν κατέθεσε τα όπλα το θαύμα έγινε. Όχι ένα, αλλά… 4 θαύματα!

Ελένη Πετρουλάκη: Η υπέροχη αδερφή της

Η Ελένη Πετρουλάκη αποτελεί ίσως την πιο διάσημη Ελληνίδα γυμνάστρια. Με μια σπουδαία πορεία στον χώρο της άσκησης, αμέτρητες εμφανίσεις στην ελληνική τηλεόραση και τη δημιουργία ενός δικού της brand, η wellness & fitness guru θεωρείται πλέον top στο αντικείμενό της. Τα ίδια βήματα με την Ελένη Πετρουλάκη, βέβαια, ακολουθεί και η αδερφή της, Νίκη. Η Νίκη Πετρουλάκη είναι yoga instructor και ιδιοκτήτρια του δικούς της yoga studio. Επίσης με χιλιάδες followers στο Instagram, η ίδια συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τις πιο εντυπωσιακές yoga πόζες, οι οποίες αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της.

Ελένη Πετρουλάκη Νίκη Πετρουλάκη Νίκη Πετρουλάκη Νίκη Πετρουλάκη

Και αν απορούσατε μέχρι σήμερα από πού έχει πάρει την ομορφιά, το σώμα και το στυλ της, να σας ενημερώσουμε πως υπεύθυνη για όλα αυτά είναι η κούκλα μητέρα της.

Ελένη Πετρουλάκη μητέρα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις