Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρέβα Μητσοτάκη – Πρωτοχρονιά: Ευχές για καλή χρονιά με ένα υπέροχο τραγούδι
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρέβα Μητσοτάκη – Πρωτοχρονιά: Ευχές για καλή χρονιά με ένα υπέροχο τραγούδι

Μαρέβα Μητσοτάκη - Πρωτοχρονιά: Ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται έδωσε από το twitter η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να πει τα χρόνια πολλά για την Πρωτοχρονιά 2021 με ένα τραγούδι, το οποίο ανήρτησε στο instagram. “Οι στίχοι είναι οι καλύτερες ευχές και οι νότες τα καλύτερα ταξίδια. Ας μας συντροφεύουν στο 2021 που ξεκινά. Με ανοιχτή καρδιά, που θα κλείνει την πόρτα σε ό,τι μικρόψυχο. Και με θετική σκέψη, που θα σβήνει την άρνηση από τη ζωή μας. Χρόνια πολλά!”, έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο Γκρεγκουάρ Μπουασνό είναι Γάλλος συνθέτης, τραγουδιστής και συγγραφέας τον οποίο ανέδειξε η διαδικτυακή ιστοσελίδα My Major Company. Ο πρώτος του δίσκος Toi + moi περιλαμβάνει 12 τραγούδια, από τα οποία τα τέσσερα είναι singles (Toi + moi, Rue des Étoiles, Ta main, Nuages). Ο δίσκος αυτός πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα, έγινε χρυσός και κατέταξε τον Γκρεγκουάρ στην πρώτη θέση των περισσότερων πωλήσεων δίσκων στην Γαλλία για το 2009.

Ο Γκρεγκουάρ ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο Σανλίς το 2014 με τον συνδυασμό της Πασκάλ Λουαζλέρ (δεξιά). Δεν εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς κατέλαβε την 28η θέση από ένα σύνολο 33 υποψηφιοτήτων. Τελικά, έγινε δημοτικός σύμβουλος στο Σανλίς μετά την απομάκρυνση ενός δημοτικού συμβούλου (του Μαρτέν Μπαταγκλιά) το 2017 και συμμετείχε στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο της πόλης του Σανλίς στις 27 Ιανουαρίου 2017.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις