Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίλια βαλίτσα νεκρή: Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
ΕΛΛΑΔΑ

Βίλια βαλίτσα νεκρή: Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Βίλια βαλίτσα νεκρή: Σημειώνεται, πως το μεσημέρι της Πέμπτης (31/12) οι αρχές ταυτοποίησαν την νεκρή γυναίκα και διαπιστώθηκε ότι ήταν κινεζικής υπηκοότητας.

Στα Βίλια συνεχίζεται το θρίλερ της δολοφονίας μιας 38χρονης γυναίκας, όπου εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα και οι αρχές πραγματοποιούν μεγάλες έρευνες για να ανακαλύψουν τον δολοφόνο. Μάλιστα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για την γυναίκα κινεζική υπηκοότητας όπου εντοπίστηκε νεκρή. Η ανακοίνωση αναφέρει πως «η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της, η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής».

Παράλληλα, τονίζει ότι «τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020 από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και στις 24.10.2020 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Σημειώνεται, πως το μεσημέρι της Πέμπτης (31/12) οι αρχές ταυτοποίησαν την νεκρή γυναίκα και διαπιστώθηκε ότι ήταν κινεζικής υπηκοότητας, ενώ είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της, στο ΑΤ Ομονοίας τον περασμένο Οκτώβριο. Η ταυτοποίηση έγινε το μεσημέρι κι ενώ τα σενάρια που κυκλοφορούσαν τροφοδοτούσαν ένα απίστευτο θρίλερ γύρω από την ταυτότητά της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βαλίτσα μέσα στην οποία βρισκόταν η νεκρή γυναίκα ήταν σφραγισμένη με μονωτική ταινία και πεταμένη σε δύσβατο σημείο.

Το θύμα φορούσε μόνο το εσώρουχο του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά στα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναφορικά με την ψυχοσύνθεση του δράστη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος, της δεν απέχει και πολύ από την ώρα που οι δράστες ή ο δράστης την έβαλαν στη βαλίτσα. Δεν βρέθηκαν κακώσεις στη σορό της άτυχης γυναίκας και πλέον αναμένονται νέα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε πάρει ουσίες ή της είχαν χορηγηθεί με τη βία.

Περιπολικό της αστυνομίας

Το χρονικό

Την Τρίτη στις 29 Δεκεμβρίου ένας κυνηγός στα Βίλια Αττικής εντόπισε σε ερημική τοποθεσία μια βαλίτσα. Όταν την άνοιξε, ήρθε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα, καθώς αντίκρυσε μια νεκρή γυναίκα που βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη.

Αμέσως ο άνδρας ενημέρωσε τις αρχές και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία άρχισε να ερευνά τους φακέλους των αγνοούμενων γυναικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις