Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη σχέση: Οι φήμες χωρισμού και το «σχόλιο» του συντρόφου της
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη σχέση: Οι φήμες χωρισμού και το «σχόλιο» του συντρόφου της

Ιωάννα Τούνη σχέση: Η ξανθιά Θεσσαλονικιά φροντίζει να προστατεύει την προσωπική της ζωή και να την κρατά κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται αρκετές στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η ξανθιά Θεσσαλονικιά φροντίζει να την προστατεύει και να την κρατά κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, η Ιωάννα Τούνη είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Σιδεράκη, με την ίδια ωστόσο να μην επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει. Μάλιστα πρόσφατα όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της, ξεκαθάρισε πως θα αποκαλύψει ξανά σχέση της μόνο αν… αν αρραβωνιαστεί ή μείνει έγκυος.

Η σχέση της όμως με τον Γιάννη Σιδεράκη έγινε γνωστή μέσα από τα social media με την Ιωάννα Τούνη να φωτογραφίζεται αρκετές φορές με τον σκύλο του Γιάννη Σιδεράκη. Λίγο καιρό πριν όμως, νέες φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει, καθώς οι δύο τους δεν… ακολουθούσαν ο ένας τον άλλον στο instagram. Ωστόσο στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η εντυπωσιακή σελέμπριτι στον λογαριασμό της ένα σχόλια από τον Γιάννη Σιδεράκη επιβεβαίωσε ξεκάθαρα πως οι δυο τους είναι μαζί και διέψευσε εντελώς τις φήμες περί χωρισμού.

Τούνη με μαγιό

«Δικιά μου είσαι»

Συγκεκριμένα με αφορμή τα Βραβεία της Soula Glamorous, στα οποία η Ιωάννα Τούνη κέρδισε τον χωρισμό της χρονιάς (για τον χωρισμό της με τον Χρήστο Τσεβρεντζή) η ίδια έγραψε: «Σε mood βαθιάς και ανυπέρβλητης θλίψης που στα @soulaglamorous awards 2020 κέρδισα μόνο το βραβείο χωρισμού 😢 αχχχχχχχχχχχχχχχ», στη λεζάντα της ακόλουθης φωτογραφίας: «Δικιά μου είσαι με μπλοκ», έγραψε ο Γιάννης Σιδεράκης κάτω από την ανάρτησή αυτή με την Ιωάννα Τούνη να του απαντάει: «Το Σοκ».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις