Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σε Λονδίνο και Νιούκαστλ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σε Λονδίνο και Νιούκαστλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η χρονιά κλείνει με επίσκεψη της Λίβερπουλ στο ‘Σεντ Τζέιμς Παρκ’ και ντέρμπι Λονδίνου για Τότεναμ και Φούλαμ

30.12.2020 | 16:51

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνει η Πρέμιερ Λιγκ το 2020. Η Νιούκαστλ κοντράρεται με την Λίβερπουλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Οι «καρακάξες» έρχονται από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους και μάλλον κολακευτικό είναι το τελικό σκορ. Απόψε, θα επιδιώξουν να κλείσουν τνην χρόνια με ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπολογίζονται οι Λασκέλς, Σεντ-Μάξιμιν και Ντουμπράβκα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σέλβι, Ντάμετ και Χέντρικ. 

Από την άλλη, η Λίβερπουλ έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις φάσεις της και να διατηρήσει το προβάδισμα της. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες και να κλείσει το 2020, βρισκόμενη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ζότα, Γκόμεζ και Τσιμίκας, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Τιάγκο και Κεϊτά.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Το ντέρμπι του Λονδίνου

Στο Λονδίνο, η Τότεναμ φιλοξενεί την Φούλαμ σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους φιλοξενούμενους. Τα «σπιρούνια» έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Γούλβς. Δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και έμειναν για τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη. Δεν δείχνουν σταθερότητα στα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να βγάλουν αντίδραση. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Μπέιλ και Λο Σέλσο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λούκας και Βινίσιους. Από την άλλη, η Φούλαμ έρχεται από την ισοπαλία στο 0-0  κόντρα στην Σαουθάμπτον. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και συμβιβάστηκε με την ισοπαλία. Χρειάζεται βελτίωση και απόψε θα επιδιώξει να κάνει μία καλή εμφάνιση. Μοναδική απουσία είναι αυτή του Κονγκόλο.

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα
Exit mobile version