Μπάσκετ – επανεκκίνηση: “Εμείς τα τεστ της Α2”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – επανεκκίνηση: “Εμείς τα τεστ της Α2”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπάσκετ - επανεκκίνηση: Αναλαμβάνει το κόστος των τεστ ο σύνδεσμος των μπασκετικών παικτών αρκεί να επιστρέψουν στα γήπεδα

30.12.2020 | 17:17

Μπάσκετεπανεκκίνηση: Συνεχίζεται αδιάκοπα η προσπάθεια του ΠΣΑΚ για να επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση. Ο Σύνδεσμος των Παικτών αναζητεί λύσεις για να μπορέσουν να ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα. Γι’ αυτό το λόγο έστειλε επιστολή σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση για να ενημερώσει όλα τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΣΑΚ μέσω των επιστολών του ζητάει από τους υπευθύνους να πάρουν αποφάσεις.

Μάλιστα, ο Σύνδεσμος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι έστειλε επιστολή σε όλους τους αρμόδιους φορείς, μέσω των οποίων ζητάει την άδεια, ώστε να επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις μετά από μια μεγάλη περίοδο που βρίσκονται στον «πάγο». Και η προτεινόμενη ημερομηνία να επιτρέψουν στις ομάδες όλων των κατηγοριών τις προπονήσεις, είναι η 1 Ιανουαρίου.

Μπάσκετ – επανεκκίνηση: Εμείς το κόστος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: «Ο ΠΣΑΚ συνεχίζει τις προσπάθειες του για την επανέναρξη όλων των πρωταθλημάτων. Με νέες επιστολές προς ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους φορείς, ζήτησε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις την 1η Ιανουαρίου, στις ομάδες όλων των εθνικών πρωταθλημάτων». 

Την ίδια ώρα, ο σύνδεσμος των παιχτών πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΣΑΚ είναι διατεθειμένος να αναλάβει την κάλυψη των rapid τεστ για όλες τις ομάδες της Α2 Ανδρών, ώστε να συνεισφέρει στην επιστροφή στην «κανονικότητα». Έτσι, θέλει να αποδείξει και έμπρακτα την υποστήριξη του στις ομάδες και να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Γι’ αυτό το λόγο ο σύνδεσμος των παιχτών είναι έτοιμος να αναλάβει τα έξοδα των rapid τεστ για 15 από τους παίχτες κάθε ομάδας της Α2. Μάλιστα, έχει ήδη ενημερώσει της ομάδες σχετικά.

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα
Exit mobile version