Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μεταναστευτικό: «Θωρακισμένοι απέναντι σε προβοκάτσια»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μεταναστευτικό: «Θωρακισμένοι απέναντι σε προβοκάτσια»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μεταναστευτικό: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως «είμαστε έτοιμοι» αν ο Ερντογάν επιχειρήσει νέα κρίση στο μεταναστευτικό

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μεταναστευτικό: Για το μεταναστευτικό και την εμπλοκή της Τουρκίας μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως «Είμαστε έτοιμοι, είμαστε θωρακισμένοι», σε περίπτωση που ο Ερντογάν επιχειρήσει νέα κρίση στο μεταναστευτικό. Παράλληλα, συνέχισε ο υπουργός μιλώντας στο podcast του «ΘΕΜΑ 104,6», υπάρχει η ανάγκη να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά συνέχεια, καθώς οι Τούρκοι επινοούν συνεχώς νέους τρόπους, ιδρύουν ακόμη και εταιρείες, για να φέρουν βάρκες με μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Όσον αφορά στους ελέγχους της αστυνομίας σχετικά με τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε πως η αστυνομία έκανε τη δουλειά της και απορρίπτει την κατηγορία για παραβίαση δημοκρατικών δικαιωμάτων. «Αυτό δεν έχει απολύτως καμία υπόσταση», λέει χαρακτηριστικά. Χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους για την προστασία των υποδομών του εμβολιασμού, προσθέτει και ζητά από τους πολίτες να κάνουν υπομονή: «Δεν αξίζει τον κόπο ένα γλέντι που θα οδηγήσει σε απώλειες ανθρώπων». Στο πλαίσιο αυτό, δίνει συγχαρητήρια στους πολίτες γιατί ήταν υποδειγματικοί στην τήρηση των μέτρων τα Χριστούγεννα. Τέλος, αναφερόμενος στον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, ο υπουργός είπε: «Ασφαλώς και θα συλληφθεί ο κ. Παππάς».

αστυνομικοί στους δρόμους για έλεγχο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις