Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

31

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μεγάλες βλεφαρίδες: Πέντε συμβουλές για να φαίνονται πιο μακριές
PLUS

Μεγάλες βλεφαρίδες: Πέντε συμβουλές για να φαίνονται πιο μακριές

Μεγάλες βλεφαρίδες: Δεν έχουμε όλες την τύχη να έχουμε μακριές και έντονες βλεφαρίδες

Μεγάλες βλεφαρίδες: Οι βλεφαρίδες προσδίδουν πολύ στο να αποκτήσει μία γυναίκα σαγηνευτικό ύφος. Ωστόσο δεν έχουμε όλες την τύχη να έχουμε μακριές και έντονες βλεφαρίδες. Ωστόσο υπάρχουν κάποια φυσικά τρικ, που μπορούμε να κάνουμε ώστε να έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

1. Χτένισμα. Με μία ειδική χτένα για βλεφαρίδες ή με ένα βουρτσάκι από μία παλιά μάσκαρα ξεκινήστε να χτενίζετε τις βλεφαρίδες σας. Έτσι θα μείνουν δυνατές.

2. Ελαιόλαδο. Η τακτική εφαρμογή ελαιόλαδου ή καστορέλαιου μπορεί να κάνει θαύματα με τον όγκο τους.

3. Βαζελίνη. Ένας άλλος «σύμμαχος» είναι η βαζελίνη. Τοποθετήστε λίγη ποσότητα στις άκρες ανά περιόδους. Από εκεί και πέρα χρειάζεται υπομονή και επιμονή, καθώς οι βλεφαρίδες μεγαλώνουν αργά.

4. Αφαίρεση make up. Aν συνηθίζετε να κοιμάστε χωρίς να έχετε ξεβαφτεί πρέπει να γνωρίζετε ότι οι βλεφαρίδες σας  γίνονται πιο λεπτές και αδύναμες.

5. Ψαλίδι. Για ένα έντονο ύφος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το ειδικό «ψαλίδι» για τις βλεφαρίδες, που τις βοηθά να σχηματίζουν καμπύλη. Ωστόσο αν χρησιμοποιείται το ψαλίδι για μεγάλο διάστημα τότε θα δείτε αντίστροφα αποτελέσματα.

έντονες βλεφαρίδες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις