Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σταύρος Θεοδωράκης φανελάκι: Η φωτογραφία… στήριξη στον Τσιόδρα
ΕΛΛΑΔΑ

Σταύρος Θεοδωράκης φανελάκι: Η φωτογραφία… στήριξη στον Τσιόδρα

Σταύρος Θεοδωράκης φανελάκι: Η φωτογραφία στήριξης μετά τις εικόνες από τον εμβολιασμό του λοιμωξιολόγου

Σταύρος Θεοδωράκης φανελάκι: Φορώντας ένα άσπρο φανελάκι φωτογραφήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, θέλοντας έτσι να εκφράσει τη στήριξή του στον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του υπ. Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Τσιόδρας στοχοποιήθηκε στα social media από αρκετούς, οι οποίοι σχολίασαν το φανελάκι που φορούσε όταν πήγε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” για να εμβολιαστεί, και έτσι δημιουργήθηκε ένα κύμα υποστήριξης προς το πρόσωπο του κορυφαίου επιστήμονα.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν, ανήρτησε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα “Μαζί σου Τσιόδρα!”.

Σταύρος Θεοδωράκης φανελάκι

Η φανέλα Δένδια

Και ενώ η φανέλα Τσιόδρα έγινε viral, με μπλουζάκι της Λίβερπουλ εμβολιάστηκε το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός Εξωτερικών ο οποίος είχε εμφανιστεί πρόσφατα με μάσκα Παναθηναϊκού έδειξε και σε ό,τι αφορά την premier League τις προτιμήσεις του, μετά τον εμβολιασμό ενώ με ανάρτησή του στο twitter ευχαρίστησε τους επιστήμονες που, όπως είπε, «εργάστηκαν σκληρά για να μας προσφέρουν τη δυνατότητα για ελευθερία».

Αναλυτικά έγραψε: «Σηκώνουμε μανίκια, κάνουμε το εμβόλιο, προστατεύουμε τους εαυτούς μας, το ΕΣΥ, την κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα. Ευχαριστούμε τους δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που εργάσθηκαν σκληρά για να μας προσφέρουν τη δυνατότητα για ελευθερία από τον covid 19» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας.

Δείτε ακόμη
Το αιχμηρό σχόλιο του Θεοδωράκη: “Ιεράρχες σε ασυλία, διαδίδουν ψέματα- Γιατί δεν απαντά κανείς;”
Το “φανελάκι της αθωότητας” – Βροχή τα σχόλια στο Twitter για τον Σωτήρη Τσιόδρα
Η “πληρωμένη απάντηση” Σκέρτσου στα σχόλια για το φανελάκι του Τσιόδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις