Καλλίδης Survivor: Η σύζυγός του αποκαλύπτει την αντίδραση των παιδιών

LIFESTYLE

Καλλίδης Survivor: Η σύζυγός του αποκαλύπτει την αντίδραση των παιδιών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Καλλίδης Survivor: Η σύζυγος του τραγουδιστή, Λεάννα Μάρκογλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πότε μίλησε τελευταία φορά με τον Καλλίδη

28.12.2020 | 21:59

Καλλίδης Survivor: Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται πλέον ο Πάνος Καλλίδης, ο οποίος συμμετέχει στην ομάδα των «Διάσημων» στο Survivor 4, που έκανε πρεμιέρα στις οθόνες μας την Κυριακή. Η σύζυγος του τραγουδιστή, Λεάννα Μάρκογλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πότε μίλησε τελευταία φορά με τον Καλλίδη, αλλά και πώς ανακοίνωσε στα παιδιά του την απόφαση να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ χαρακτήρισε καλά τα χρήματα. «Επικοινώνησε την ημέρα που έφτασε! Μου λέει “έχουμε πολύ λίγες ώρες, μου παίρνουν το τηλέφωνο, να προσέχετε”.

Η βαλίτσα έγινε σε 5 λεπτά. Ήταν πολύ λίγα τα ρούχα που πήρανε. Μαζί την φτιάξαμε. Στα παιδιά το είπε χαριτολογώντας ότι θα πάει στο Survivor. Η μεγάλη μου τον τρόλαρε λέγοντας “μπαμπά μου που πας, είσαι παππούς εσύ;”. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί του έδωσαν κάτι γράμματα. Τα χρήματα είναι καλά… Πιστεύω θα τα καταφέρει, είναι πολύ δυνατός» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λεάννα Μάρκογλου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμα:
Ποια ζώδια έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους;
Βουλευτής του Βελόπουλου καταγγέλλει το φιλί στο στόμα της Βανδή με τη Βίσση
Exit mobile version