ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Γαλατά για Εσίτι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Γαλατά για Εσίτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Προτάθηκε από τον ατζέντη του ο μέσος του ΠΑΟΚ ως εναλλακτική λύση πίσω από τον Νακάμπα της Αστον Βίλα

28.12.2020 | 18:18

ΠΑΟΚμεταγραφές: Τούρκικες “σειρήνες” για Εσίτι. Πιο συγκεκριμένα, σημερινά δημοσιεύματα των γειτονικών ΜΜΕ συνδέουν το όνομα του μέσου του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ. Μάλιστα, επισημαίνουν πως ο Νιγηριανός προτάθηκε στην Τουρκική ομάδα από τον ατζέντη του, για την ενίσχυση της στην μεσαία γραμμή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η τουρκική ιστοσελίδα “Fotospor” στο δημοσίευμα της τονίζει πως ο Άντερσον Εσίτι προτάθηκε από τον ατζέντη του στους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ.

Ο Εσίτι προτείνεται ως μια εναλλακτική λύση προκειμένου να μπορέσουν να αποδεσμεύσουν τον Ογκενεκάρο Ετέμπο. Ενώ, προσθέτει πως μαζί με τον Εσίτι έχει προταθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής για το κέντρο της Γαλατά. Πρόκειται για τον μέσο της Άστον Βίλα, Μάρβελους Νακάμπα. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές, που αναφέρονται στο δημοσίευμα της τούρκικης ιστοσελίδας, εκπροσωπούνται από την ίδια εταιρία ατζέντηδων, DW Sports Management.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Εναλλακτική ο Εσίτι

Έτσι, ο εκπρόσωπος των τριών ποδοσφαιριστών πρότεινε στους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ ως πρώτη ενναλακτική τον Νακάμπα, ενώ το όνομα του Εσίτι αποτελεί μια πιο οικονομική εναλλακτική. Σε περίπτωση που οι άνθρωποι της ομάδας δεν επιθυμούν να δαπανήσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την κάλυψη της εν λόγω θέσης. Ενώ, αυτό που επισημαίνεται, είναι πως όλα αυτά γίνονται προκειμένου να αποδεσμευτεί ο Ετέμπο από την Γαλατά και να μπορέσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Την ίδια ώρα, η εν λόγω ιστοσελίδα τονίζει, πως ο ατζέντης των τριών αθλητών έχει μεγάλη επιρροή στους ιθύνοντες της Γαλατάσαραϊ.

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου
Exit mobile version