Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εμβόλιο κορονοϊού Βαρουφάκης: Εμβολιάστηκε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμβόλιο κορονοϊού Βαρουφάκης: Εμβολιάστηκε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25

Εμβόλιο κορονοϊού Βαρουφάκης: Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ο πρώτος πολιτικός της αντιπολίτευσης που εμβολιάζεται

Εμβόλιο κορονοϊού Βαρουφάκης: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σήμερα στη χώρα μας, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να μεταβαίνει στον «Ευαγγελισμό», όπου και έλαβε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 έγινε ο πρώτος πολιτικός της αντιπολίτευσης που εμβολιάστηκε. Ήδη έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19, η νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού, Ευσταθία Καμπισιούλη, ο 88χρονος Μιχάλης Γιοβανίδης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητστάκης, ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Μάλιστα, ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25, αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, είπε στον νοσηλευτή που του έκανε το εμβόλιο: «Δεν μου το κάνατε, με κοροϊδέψατε», φανερά αστειευόμενος, προφανώς για το ελάχιστο τσίμπημα που ένιωσε.

Βαρουφάκης εμβόλιο

Το εμβόλιο είναι τόσο η ορθή ατομική επιλογή όσο και δημόσιο αγαθό

Η δήλωση του προέδρου της Κ.Ο. και Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη μετά τον εμβολιασμό του στον «Ευαγγελισμό» για τον Covid-19 έχει ως εξής:

«Είμαι εδώ σήμερα για να δηλώσω έμπρακτα ότι το εμβόλιο είναι τόσο η ορθή ατομική επιλογή όσο και δημόσιο αγαθό.

Νιώθω όμως ντροπή που αυτό το πολύτιμο αγαθό θα είναι για μήνες προνόμιο τόσο λίγων επειδή η κυβέρνηση, μήνες τώρα, αγνοεί τις εκκλήσεις μας να στήσει πραγματικό δημόσιο δίκτυο κέντρων εμβολιασμού και πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Το εμβόλιο από μόνο του δεν αρκεί για την απελευθέρωση από την πανδημία. Χρειάζεται και απελευθέρωση από τις ολιγαρχικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Χρόνια πολλά και δημιουργικά – με υγεία για όλους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις