Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Χιμένεθ: Ήρθε ο Μανόλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Χιμένεθ: Ήρθε ο Μανόλο

ΑΕΚ - Χιμένεθ: Ανακοινώθηκε επίσημα και προπόνησε την ομάδα αμέσως μετά - Τον υποδέχτηκε ο νέος τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ

ΑΕΚΧιμένεθ: Έφτασε και ξεκινάει την τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Σεβιγιάνος τεχνικός έφτασε στην χώρα μας και στις πρώτες του δηλώσεις ως τόνισε, πως δεν ήρθε εδώ για να ξεκουραστεί. Ενώ, ζήτησε από τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξουν. Έτσι, ο Χιμένεθ θα αναλάβει και επίσημα τα ηνία της ομάδας, υπογράφοντας συμβόλαιο με την «Ένωση» έως το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε με την σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ. Παράλληλα, τον Ισπανό τεχνικό υποδέχτηκε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Κονέ.

Ο νέος προπονητής της ομάδας δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε και τόνισε πως είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά. Πιο αναλυτικά, ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε στην κάμερα του «OPEN»: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό, αλλά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είναι σημαντικό να έχει τον κόσμο δίπλα της. Δεν έχω έρθει για να ξεκουραστώ, έχω έρθει για να δουλέψω. Σημασία έχει η ΑΕΚ και στόχος μου είναι ξεκινήσω τη δουλειά ακόμα και σήμερα».

ΑΕΚ – Χιμένεθ: Η ανακοίνωση της Ενωσης

Ο Ισπανός τεχνικός έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και αμέσως μετά την προσγείωση του μετέβη στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει, για να ξεκουραστεί. Εν συνεχεία, οδηγήθηκε στα  Σπάτα για να πιάσει δουλειά και να προπονήσει τους «κιτρινόμαυρους» για πρώτη φορά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μανόλο Χιμένεθ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκινά την τέταρτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2011 και του πρωταθλήματος το 2018, όντας ο τρίτος σε συμμετοχές προπονητής στην ιστορία της. Είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1964 στην πόλη Αραάλ της Ανδαλουσίας και έκανε μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα ως αριστερός οπισθοφύλακας στην ομάδα της Σεβίλλης (1984-97), αλλά και στην Εθνική Ισπανίας με 15 συμμετοχές τη διετία 1988-90 (με δύο αγώνες στο Μουντιάλ του 1990)».

Δείτε ακόμη:

Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Από τον Φαν ντερ Φάαρτ στον Χάαλαντ, τα Golden Boys του ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις