Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / J2US ημιτελικός αποχώρηση (25/12): Ποια ζευγάρια δεν τα κατάφεραν
LIFESTYLE

J2US ημιτελικός αποχώρηση (25/12): Ποια ζευγάρια δεν τα κατάφεραν

J2US ημιτελικός αποχώρηση (25/12): Λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα τρία ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους.

J2US ημιτελικός αποχώρηση (25/12): Το J2US σιγά – σιγά φτάνει στο τέλος του! Ανήμερα των Χριστουγέννων οι τηλεθεατές του Open παρακολούθησαν τον ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού και ψήφισαν το αγαπημένο τους ζευγάρι προκειμένου να το δουν στον μεγάλο τελικό. Το χθεσινό live είχε πολλή μουσική, χορό, κέφι, γέλια, δώρα και μοναδικές στιγμές που έκαναν τη βραδιά των Χριστουγέννων όσο το δυνατόν πιο όμορφη με βάση τα δεδομένα που επικρατούν με τον κορονοϊό.

Λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα τρία ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και έτσι πήραν το πράσινο φως για τον τελικό. Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Αναστάσιο Ράμμο, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο με τη Josephine και η Ζωή Δημητράκου με τον Λευτέρη Πανταζή.

Συνεπώς από τον ημιτελικό του J2US αποχώρησαν η Νατάσα Καλογρίδη με τον Νικόλα Ραπτάκη και η Ζένια Μπονάτσου με τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

Live με την Άντζελα Δημητρίου

Στον ημιτελικό, ο Νίκος Κοκλώνης είχε ετοιμάσει για ακόμη μια φορά κάτι ξεχωριστό. Ο Νίκος στον ημιτελικό υποδέχτηκε την μοναδική «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου, την Άντζελα Δημητρίου, η οποία τραγούδησε τις πιο γνωστές επιτυχίες της και έβαλε φωτιά… στο «J2US».

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης και η νύχτα απογειώθηκε. Μία ξεχωριστή βραδιά με δύο αγαπημένους λαϊκούς ερμηνευτές που ξέρουν πολύ καλά πως να διασκεδάζουν το κοινό. Τραγούδησαν επίσης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Χαρά Βέρα με την Γωγώ Τσαμπά και η Ζόζεφιν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις