Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρυσταλλία μωρό: Θηλάζει τον νεογέννητο γιο της στο μαιευτήριο
LIFESTYLE

Κρυσταλλία μωρό: Θηλάζει τον νεογέννητο γιο της στο μαιευτήριο

Κρυσταλλία μωρό: Η τραγουδίστρια το βράδυ της περασμένης Τρίτης έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Κρυσταλλία μωρό: Μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Κρυσταλλία Ρήγα. Η τραγουδίστρια, το βράδυ της Τρίτης έγινε μητέρα για πρώτη φορά και γιόρτασε φέτος τα πιο ιδιαίτερα Χριστούγεννα. Η Κρυσταλλία και ο σύζυγός της, Δημήτρης Πλατανιάς  θα θυμούνται αυτές τις γιορτές σε όλη τους τη ζωή. Το βράδυ της Παραμονής, η τραγουδίστρια δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο στα Instagram Stories της, όπου θήλαζε τον νεογέννητο γιο της και του τραγουδούσε παράλληλα τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Η Κρυσταλλία, παντρεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019 στην Αίγινα. Το ζευγάρι κάνει αρκετά σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην τελευταία ζωντανή εκπομπή “The Booth”, την οποία παρουσίαζε μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Σοφία Μουτίδου και τη Σοφία Κουρτίδου η Κρυσταλλία κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση.  «Δεν περιγράφω άλλο. Τι είναι αυτό το συναίσθημα το ανείπωτο;», είπε αρχικά για τα συναισθήματά της. «Σε κοιτάζει με αυτά τα μάτια και χάνεσαι… Λες τώρα από πού ήρθες εσύ;», δήλωσε συγκινημένη για τον νεογέννητο γιο της.

Κρυσταλλία πιτζάμες σατέν

12 ώρες γέννα!

«Αυτό το με έναν πόνο… Θα έπρεπε να πω καλά λόγια αλλά κάποιες δεν έχουν έναν πόνο!», είπε γελώντας για την ταλαιπωρία που πέρασε μέχρι να γεννήσει και ευχαρίστησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που της σύστησε τον γυναικολόγο της, αποκαλύπτοντας ότι έκανε 12 ώρες για να γεννήσει! Στη συνέχεια, η Κρυσταλλία περιέγραψε καρέ καρέ τις στιγμές που βίωσε μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της. «Είχα πόνους από τις 6 το πρωί, είδα και λίγο αιματάκι… Εμένα δεν μου σπάσαν τα νερά, όπως συμβαίνει. Οπότε είδα οδύνες εγώ το πρωί και μπήκα για τοκετό, να ξεκινήσω δηλαδή, γύρω στις 8 η ώρα. Το μωρό είχα άλλη θέση, ενώ κατέβαινε με το κεφαλάκι, μου εξήγησαν ότι πρέπει να έβλεπε προς τα πίσω και όχι προς την κοιλιά μου. Εκείνος κοίταγε ανάποδα, δηλαδή την κοιλιά μου. Που είναι μία σχετικά δυσμενής θέση, οπότε ζοριστήκαμε», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις