Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Το instastory και το repost

LIFESTYLE

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Το instastory και το repost

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Τέλος στην κόντρα πολλών ετών ήρθε να βάλει ο Νίκος Κοκλώνης μέσω του J2US. 

25.12.2020 | 11:23

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Τέλος στην κόντρα πολλών ετών ήρθε να βάλει ο Νίκος Κοκλώνης μέσω του J2US. Παρά τις φήμες που τις έφερναν στα… μαχαίρια εδώ και δεκαετίες, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή «έσπασαν» πρόσφατα τον πάγο και ακολούθησαν η μία την άλλη στο Instagram! Ιδιαίτερο ρόλο στη σύμπραξη Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή διαδραμάτισε και ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας.

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 20:00, ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί μάλιστα ζωντανά στη σκηνή του J2US την Άννα Βίσση που θα ερμηνεύσει τις αγαπημένες επιτυχίες της και θα απογειώσει το μουσικό σόου, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, έπειτα από 25 χρόνια θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στο ίδιο πλατό, ενώ κανείς δε ξέρει αν θα τις δούμε και σε ντουέτο. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης ”στον τελικό του Just το Σάββατο θα δούμε πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε”. ”Η Άννα θα βρίσκεται μαζί μας ζωντανά για πολύ ώρα”.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες οι δυο τους επικοινώνησαν δημόσια και μέσω Instagram. Συγκεκριμένα η Άννα Βίσση ανέβασε ένα instastory που τραγουδάει Δέσποινα Βανδή μαζί με την κόρη της και έκανε την τραγουδίστρια tag. Εκείνη με τη σειρά της έκανε την ανάρτηση repost.

Exit mobile version