Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: «Αφού δεν διασωληνώθηκα, είμαι κομπλέ»
LIFESTYLE

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: «Αφού δεν διασωληνώθηκα, είμαι κομπλέ»

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Το 2020 να πάει στο καλό και να μας γράφει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά το ’21 και να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα», εύχεται ο Μαυρίδης

Γιώργος Μαυρίδης κορονοϊός: Για την περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, αλλά κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον ιό. «Περαστικά στους ανθρώπους που νοσούν και το ’21 να μας βρει όλους υγιείς», λέει ο γνωστός παρουσιαστής και στη συνέχεια προσθέτει: «Το 2020 να πάει στο καλό και να μας γράφει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά το ’21 και να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα».

«Πέρασα ακόμα μια περιπέτεια υγείας, όπως έχω περάσει πολλές. Δεν με επηρέασε σε κάτι. Έχω μάθει στα δύσκολα και προχωράω. Πέρασα μια αρρώστια και όλα καλά. Αφού δεν διασωληνώθηκα, είμαι κομπλέ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο tattoo artist, ο οποίος αναφερόμενος στις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους από τη νόσο COVID-19, λέει στο Secret: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους. Περαστικά στους ανθρώπους που νοσούν και το ’21 να μας βρει όλους υγιείς. Να πάρουμε πίσω τις ζωές μας χωρίς αστυνομοκρατία».

Ο Μαυρίδης στη Βραζιλία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις