Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γιορτές στο σπίτι: Πώς να περάσουμε τον χρόνο μας
PLUS

Γιορτές στο σπίτι: Πώς να περάσουμε τον χρόνο μας

Γιορτές στο σπίτι: . Πώς θα κυλήσει ευχάριστα η ώρα στο σπίτι, χωρίς να βαρεθούμε

Γιορτές στο σπίτι: Οι φετινές γιορτές θα είναι τελείως διαφορετικές από ότι έχουμε συνηθίσει και τον περισσότερο χρόνο θα τον περάσουμε στο σπίτι μας. Πώς όμως θα κυλήσει ευχάριστα η ώρα, χωρίς να βαρεθούμε; Ιδού κάποιες ιδέες:

1.Διάβασμα. Τώρα είναι η ευκαιρία που περιμέναμε. Έχουμε αρκετό χρόνο ώστε να διαβάσουμε εκείνα τα βιβλία που αγοράσαμε και δεν είχαμε ποτέ χρόνο να τα ανοίξουμε.

2. Μαγείρεμα. Δεν εννοούμε το καθημερινό, που μερικές φορές είναι και αγγαρεία. Αλλά αυτές τις μέρες μπορούμε να πειραματιστούμε στην κουζίνα και να δοκιμάσουμε νέες συνταγές.

3. Καθάρισμα. Ένα καθαρό σπίτι στο διάστημα των γιορτών θα βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία μας.

4. Ταινίες. Αφού υπάρχει ο χρόνος, μπορούμε πια να δούμε εκείνες τις ταινίες ή τις σειρές που έχουμε βάλει εδώ και καιρό στη λίστα μας.

5. Φροντίδα. Μπορούμε να αφιερώσουμε κάποιες ώρες στον εαυτό μας χωρίς τύψεις, κάνοντας πράγματα που μας ευχαριστούν και ξεκουράζουν το σώμα μας.

6. Τηλέφωνα, βίντεο κλήσεις. Είναι η ευκαιρία να μιλήσουμε με τους ανθρώπους μας χωρίς την πίεση του χρόνου και της δουλειάς.

7. Ξεσκαρτάρισμα. Πολλές φορές κρατάμε άχρηστα πράγματα, χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε. Ήρθε η ώρα να πετάξουμε ή να δωρίσουμε ό,τι δεν χρειαζόμαστε.

8. Τίποτα. Είναι λίγο αστείο, αλλά μερικές φορές είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Μπορούμε να αφιερώσουμε λίγη ώρα μόνο σε εμάς, κοιτώντας απλώς το ταβάνι και προσπαθώντας να αποβάλλουμε το άγχος.

κοπέλα ξαπλωμένη γελάει
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις