Serie A – προαναγγελία: Μισή η Μίλαν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Μισή η Μίλαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Με σοβαρά προβλήματα δοκιμάζεται το αήττητό της κόντρα στη Λάτσιο - Η Βερόνα υποδέχεται και “απειλεί” την Ιντερ

23.12.2020 | 16:07

Serie A – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Σαν Σίρο». Η Μίλαν κοντράρεται με την Λάτσιο. Οι «ροσονέρι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Σασσουόλο. Μπήκαν δυνατά και πήραν αμέσως το προβάδισμα. Δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα και πήραν το τρίποντο. Απόψε, θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπολογίζονται οι  Κεσί, Γκάμπια, Κιάερ, Μπενασέρ και Ιμπραΐμοβιτς. Ενώ, ερωτηματικό υπάρχει για τους Τονάλι και Ρέμπιτς.

Από την άλλη, η Λάτσιο έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Νάπολι. Έκανε μία καλή εμφάνιση και πήρε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ωστόσο χρειάζεται σταθερότητα στο παιχνίδι της. Απόψε, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και να μειώσει την διαφορά από την πρώτη τετράδα. Δεν υπολογίζονται οι Παρόλο, Λέιβα, Λούλιτς, Φαρές, Προτό, Ατσέρμπι και Βάβρο.

Serie A – προαναγγελία: Απειλεί την Ιντερ η Βερόνα

Με σύμμαχο την παράδοση. Βερόνα και Ίντερ αναμετριόνται στο «Μπεντεγκόντι». Οι «μαστίνι» έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Φιορεντίνα. Πήραν νωρίς το προβάδισμα, ωστόσο ισοφαρίστηκαν με ένα αυστηρό πέναλτι. Διανύουν μία πολύ καλή σεζόν και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη μετά το 1992 κόντρα στους «νερατζούρι». Δεν υπολογίζονται οι Βιέιρα, Μπενάσι, Κάλινιτς, Μπάρακ, Ντι Καρμίνε και Φαβίλι.

Από την άλλη, η Ίντερ έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Σπέτσια. Υποτίμησε την αντίπαλο της και παραλίγο να το πληρώσει. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση και απόψε θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, που θα την διατηρήσει στο -1 από την κορυφή ή θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν υπολογίζονται οι Βεσίνο, Ναϊνγκολάν, Πιναμόντι και Σάντσες.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Νάπολι αντιμετωπίζει την Τορίνο. Η Ρόμα κοντράρεται με την Κάλιαρι. Η Μπολόνια υποδέχεται την Αταλάντα. Η Σαμπντόρια αναμετριέται με την Σασσουόλο. Η Σπέτσια αντιμετωπίζει την Τζένοα. Ενώ, η Ουντινέζε κοντράρεται με την Μπενεβέντο.

Δείτε ακόμη:

Προτιμά Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνς
Προβληματισμός από τα ευρήματα της νεκροψίας Μαραντόνα
Κραυγή αγωνίας για το βόλεϊ από Καραμπέτσο
Exit mobile version