Μαραντόνα – θάνατος: Σοκ από τα ευρήματα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαραντόνα – θάνατος: Σοκ από τα ευρήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μαραντόνα - θάνατος: Φάρμακα αντικαταθλιπτικά και ψυχοτρόπες ουσίες, όχι για τα καρδιακα νοσήματα του Ντιέγκο έδειξε η νεκροψία

23.12.2020 | 12:25

Μαραντόναθάνατος: Σοκαριστικά τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία στο σώμα του Ντιέγκο Μαραντόνα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν αλκοόλ και ναρκωτικά στον οργανισμό του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού Θρύλου που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αργεντίνικης Ole, η νεκροψία έδειξε ότι ο Ντιεγκίτο δεν είχε είχε καταναλώσει αλκοόλ μα δεν είχε κάνει και χρήση ναρκωτικών για τις ημέρες πριν φύγει απο τη ζωή!

Τα ερωτηματικά εγείρονται απο το ότι φάνηκε πως δεν είχε κάνει καν χρήση φαρμάκων για τις καρδιακές παθήσεις που αντιμετώπιζε! Η καρδιά του, χαρακτηριστικά, ζύγιζε σχεδόν το διπλάσιο από το φυσιολογικό βάρος! Βρέθηκαν, δε, υπάρχουν ίχνη ψυχοτρόπων φαρμάκων, σχετιζόμενες με κατάθλιψη.

Μαραντόνα – θάνατος: Τα αίτια

Σύμφωνα με την νεκροψία η αιτία θανάτου του Μαραντόνα ήταν οξύ πνευμονικό οίδημα, αποτέλεσμα της χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας που τον ταλαιπωρούσε. Επιπροσθέτως στη νεκροψία ανιχνεύτηκαν και ίχνη κίρρωσης ήπατος, ρήξη μέρους των πνευμόνων και νεφρική σωληνωτή νέκρωση.

Δείτε ακόμη:

Ολομέτωπη επίθεση σε ΕΠΟ με εξώδικο ο Ολυμπιακός
Γκέλαρε και γλίτωσε και τα χειρότερα, η ΑΕΚ 2-2 με το Βόλο
Η Τσέλσι 3-0 τη Γουέστ Χαμ, η Μπέρνλι 2-1 την Γουλβς
Exit mobile version