Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ανετα η Τσέλσι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ανετα η Τσέλσι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Κέρδισε 3-0 τη Γoυέστ Χαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου με δύο γκολ του Εϊμπραχαμ - Η Μπερνλι 2-1 τη Γουλβς

21.12.2020 | 23:59

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Έβγαλε αντίδραση η Τσέλσι! Οι «μπλε» νίκησαν 3-0 την Γουέστ Χαμ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 10’ Τιάγκο Σίλβα έκανε το 1-0. Η Τσέλσι συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και πίεσε την Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» άντεξαν, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Μεντί.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο των κινήσεων. Γύρισαν ωραία την μπάλα και έψαξαν κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Είχαν ευκαιρίες και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 78’  ο Έιμπραχαμ έκανε το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 3-0. Η Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σπουδαία νίκη η Μπέρνλι

Δυναμική Μπέρνλι πήρε σημαντική νίκη! Οι «κλάρετς» επικράτησαν 2-1 της Γούλβς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Οι «λύκοι» είχαν τον πρώτο λόγο και πίεσαν τους γηπεδούχους. Η Μπέρνλι χτύπησε στην κόντρα και πήρε το προβάδισμα. Στο 25’ ο Μπαρνς έκανε το 1-0. Η Γούλβς προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν έβρισκε λύσεις.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 51’ ο Γουντ έκανε το 2-0. Οι «λύκοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και πίεσαν την Μπέρνλι. Έκαναν αρκετές φάσεις, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίλβα. Η Μπέρνλι διατήρησε το προβάδισμα και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Δείτε ακόμη:

Νίκες για Ρεάλ και Γρανάδα, 3-1 στην Εϊμπάρ και 2-0 την Μπέτις αντίστοιχα
Λάτσιο και Μίλαν χαμογέλασαν, σαρωτική και η Αταλάντα!
Πολυβόλο η Γιουνάιτεντ, διπλό χρυσάφι η Λέστερ!
Exit mobile version