Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία 42χρονου Σέρρες: Συνελήφθησαν μητέρα και γιος για τη δολοφονία του επιχειρηματία
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 42χρονου Σέρρες: Συνελήφθησαν μητέρα και γιος για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Δολοφονία 42χρονου Σέρρες: Φως αρχίζει να πέφτει στη δολοφονία του επιχειρηματία, Γιώργου Γρηγοριάδη ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών.

Δολοφονία 42χρονου Σέρρες: Μητέρα και γιος κρατούνται για τη δολοφονία του Γιώργου Γρηγοριάδη. Πώς οι αστυνομικοί οδηγούνται σιγά σιγά στο ξετύλιγμα του νήματος της δολοφονίας του 42χρονου-Ποια νεότερα στοιχεία έριξαν φως στην υπόθεση

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συνταρακτικές εξελίξεις στη δολοφονία του 42χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Γρηγοριάδη, η σορός του οποίου βρέθηκε προ ολίγων ημερών μέσα αρδευτικό κανάλι μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας Σερρών, φέρνει στο φως η έρευνα της Αστυνομίας. Το απόγευμα της Δευτέρας, προσήχθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών και ανακρίνονται, ένας 47χρονος, ομογενής από τη Γεωργία, αλλά και η μητέρα του! Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές από αστυνομικές πηγές, φέρουν τον 47χρονο ομογενή, ο οποίος διέμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην παραλία Οφρυνίου, ως τον άνθρωπο που χτύπησε μετά από έντονο διαπληκτισμό τον ηλεκτρολόγο Γιώργο Γεωργιάδη, πατέρα ενός μικρού παιδιού, πισώπλατα με αντικείμενο το ακριβές είδος του οποίου, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Στη συνέχεια, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες και ενώ αναμένεται σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, καθώς ο 42χρονος αιμορραγούσε η και αντελήφθη ο δράστης ότι άφησε την τελευταία του πνοή, αποφάσισε τη μεταφορά του στο αρδευτικό κανάλι για να εξαφανίσει μια για πάντα τη σωρό του. Στο έργο αυτό και ειδικότερα στο πλύσιμο του σημείου όπου κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα ο δράστης, φέρεται να βοήθησε η μητέρα του δράστη. Περίοικοι την είδαν να πλένει το σημείο κοντά στο δρόμο, ενώ είναι άγνωστο αν πήρε μέρος και στη μεταφορά της σορού στο πόρτ μπαγκάζ του οχήματος του θύματος που οδήγησε ο δράστης της δολοφονίας, από την παραλία Οφρυνίου μέχρι το αρδευτικό κανάλι.

Καταγωγή από Γεωργία

Άνθρωποι που γνώριζαν τον φερόμενο δράστη, έλεγαν ότι διέμενε εκεί δύο δεκαετίες και είχε καταγωγή από τη Γεωργία όπως και ο Γρηγοριάδης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών μέσα από υλικό καμερών, βρήκαν χθες Δευτέρα το σπίτι στο οποίο εργαζόταν τις επίμαχες ώρες ο άτυχος ηλεκτρολόγος Γιώργος Γρηγοριάδης και ήταν στην παραλία Οφρυνίου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς από τους γνωστούς και συγγενείς του δεν γνώριζε σε ποιο σπίτι είχε αναλάβει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Οι αστυνομικοί έφθασαν εκεί, βρήκαν το σπίτι κι άρχισαν την έρευνα γύρω από αυτό.

Κάποια στιγμή πήραν μια σημαντική πληροφορία ότι ο φιλήσυχος ηλεκτρολόγος είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον 47χρονο ομογενή για άγνωστο λόγο. Τον δράστη περιγράφουν όσοι τον γνωρίζουν ως άτομο «που ζητούσε ένα ευρώ να πάρει τσιγάρα». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την λεκτική αντιπαράθεση, ο ηλεκτρολόγος ξεκίνησε να γυρίσει στο σπίτι όπου εργαζόταν , απέναντι ακριβώς από αυτό του δράστη. Τότε εκείνος έτρεξε πίσω του και χωρίς να γίνει αντιληπτός του κατάφερε χτύπησε με αμβλύ όργανο στην ωμοπλάτη με ολέθριες συνέπειες για τη ζωή του θύματος.

Το Alphafreepress, είχε γράψει για  τη δολοφονία που συντάραξε την τοπική κοινωνία: «Η λάσπη που είχε δημιουργηθεί από την καταρρακτώδη βροχή η οποία είχε προηγηθεί στην περιοχή μεταξύ Νιγρίτας και Αμφίπολης, στις Σέρρες, ίσως αποδειχθεί ο μεγάλος «σύμμαχος» της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας με θύμα τον 42χρονο Γιώργο Γρηγοριάδη, ηλεκτρολόγο ο οποίος αναλάμβανε εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικές σε μεγάλα κτίρια.

Νεκρός 42χρνος επιχειρηματίας Σέρρες

Κόλλησε το αυτοκίνητο στη λάσπη

Εξ αιτίας του όγκου της λάσπης, το αυτοκίνητο του άτυχου θύματος, που οδηγούσε ένας εκ των δολοφόνων του και με το οποίο μεταφέρθηκε η σωρός και ρίχτηκε σε αρδευτικό κανάλι, «κόλλησε» και ήταν αδύνατο για τους δράστες να το κινήσουν και να επιστρέψουν ίσως με αυτό από εκεί που ξεκίνησαν. Έτσι, αναγκάστηκαν, από την απρόσμενη γι’ αυτούς «παρέμβαση» της φύσης, να το εγκαταλείψουν περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το αρδευτικό κανάλι όπου μετέφεραν και πέταξαν το πτώμα το οποίο βρέθηκε από διερχόμενο στην περιοχή και τότε ήταν που σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία.

Το όχημα αυτό που φέρει βουλγαρικές πινακίδες και είχε περάσει στην ιδιοκτησία του θύματος, παρέμεινε εκεί και τώρα αποτελεί ένα από τα βασικά ατού στα χέρια των ερευνητών για να φθάσουν στους δολοφόνους. Ήδη από την πρώτη εξερεύνηση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε αίμα στο πορτ μπαγκάζ, στοιχείο που δείχνει ότι μετά την δολοφονία με χτύπημα στο κέντρο της ωμοπλάτης, οι δράστες μετέφεραν το πτώμα από κλειστό χώρο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια οδηγώντας οι ίδιοι στο αρδευτικό κανάλι.

Ήδη το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τη λήψη αποτυπωμάτων η ιχνών DNA, αφού θεωρείται σίγουρο ότι τέτοια στοιχεία θα βρεθούν  καθώς οι δράστες είχαν άμεση επαφή με το εσωτερικό του οχήματος. Παράλληλα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα είναι πεπεισμένοι ότι το έγκλημα έγινε σε άλλο σημεία και σε άλλο σημείο βρέθηκε το πτώμα του 42χρονου ηλεκτρολόγου.

Ψάχνουν τον τόπο του εγκλήματος

Ακριβώς το πού έγινε η εγκληματική ενέργεια είναι το ζητούμενο τώρα για την προανάκριση. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Alphafreepress, η δολοφονία δεν έγινε στο σπίτι όπου διέμενε μόνο το άτυχο θύμα. Από την αυτοψία που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι τα πάντα ήταν σε τάξη και τίποτε δεν είχε συμβεί μέσα σε αυτό. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης φαίνεται ότι δέχθηκε γροθιά στη δεξιά παρειά. Για άγνωστο για ποια διαφορά, προκλήθηκε ρήξη.

Και όπως γύρισε αιφνιδιασμένος, οι δράστες του κατάφεραν στην ωμοπλάτη ίσως δύο χτυπήματα με αντικείμενο το είδος του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Ο θάνατός του προκλήθηκε από αιμορραγία.  Και τότε αποφασίστηκε να γίνει η μεταφορά του με το αυτοκίνητο στο οποίο στη θέση του οδηγού μπήκε ο δολοφόνος…

Νεκρός 42χρνος επιχειρηματίας Σέρρες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις