Serie A – προαναγγελία: Σε Τορίνο και Κροτόνε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Σε Τορίνο και Κροτόνε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Γιουβέντους και Φιορεντίνα στο μεγάλο ματς της ημέρας - Η Κροτόνε φιλοξενεί την Πάρμα στο “Ετσιο Σκίντα”

22.12.2020 | 12:04

Serie A – προαναγγελία: Μεγάλο παιχνίδι στο Τορίνο! Η Γιουβέντους υποδέχεται την Φιορεντίνα. Οι «μπιανκονέρι» έρχονται από την εμφατική εκτός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στην Πάρμα. Έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση και πήραν εύκολα το τρίποντο. Ανέβηκαν στην τρίτη θέση και παρέμειναν στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Χρειάζονται σταθερότητα και απόψε θα επιδιώξουν να πάρουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Κιελίνι, Αρτούρ και Ντεμιράλ.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Βερόνα. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα. Ήταν μαχητική αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της και απόψε θα επιδιώξει να πάριε τη νίκη, που θα της τονώσει το ηθικό. Η μοναδική απουσία είναι αυτή του Κουτρόνε.

Serie A – προαναγγελία: Κροτόνε και Πάρμα

Αναζητούν λύσεις! Κροτόνε και Πάρμα κοντράρονται στο «Έτζιο Σκίντα». Οι Καλαβρέζοι έρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Σαμπντόρια. Δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την γραμμή κρούσης των Γενοβέζων και ηττήθηκαν δίκαια. Τα προβλήματα είναι πολλά και παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε, θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση. Δεν υπολογίζονται οι Μαρόνε, Μπενάλι, Τσιγκαρίνι και Ρίσπολι.

Από την άλλη, η Πάρμα έρχεται από την βαριά ήττα με 4-0 κόντρα στην Γιουβέντους. Δεν μπόρεσε να κοντράρει τους «μπιανκονέρι» και να επιθετικά ήταν ανήμπορη να απειλήσει. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη και να αυξήσουν την διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν υπολογίζονται οι Πετζέλα, Λορίνι, Γκράσι, Σκοτσαρέλα, Μιχάιλα και Νικολούσι.

Δείτε ακόμη:

Ολομέτωπη επίθεση σε ΕΠΟ με εξώδικο ο Ολυμπιακός
Γκέλαρε και γλίτωσε και τα χειρότερα, η ΑΕΚ 2-2 με το Βόλο
Η Τσέλσι 3-0 τη Γουέστ Χαμ, η Μπέρνλι 2-1 την Γουλβς
Exit mobile version