Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γάτα Σακελλαροπούλου: Ο Μητσοτάκης… δεν έχασε την ευκαιρία για γνωριμία!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γάτα Σακελλαροπούλου: Ο Μητσοτάκης… δεν έχασε την ευκαιρία για γνωριμία!

Γάτα Σακελλαροπούλου: Η γάτα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου που έκανε την εμφάνιση της στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητοστάκη

Γάτα Σακελλαροπούλου: Ένα ευχάριστο απρόοπτο είχε η συνάντηση του πρωθυπουργού,Κυριάκου Μητσοτάκη, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Κατά τη διάρκεια που ο πρωθυπουργός ενημέρωνε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, την εμφάνισή της έκανε μια γάτα ή οποία όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε και την παράσταση. Ο πρωθυπουργός ρώτησε κατευθείαν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τον απρόσμενο επισκέπτη, η οποία τον ενημέρωσε με τη σειρά της πως είναι η Καλυψώ, η οποία είναι μόνιμη κάτοικος του Προεδρικού Μεγάρου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είναι ιδιαίτερα φιλόζωος, δεν έχασε την ευκαιρία να γνωριστεί με την Καλυψώ την οποία και πήρε στην αγκαλιά του.

Η Καλυψώ έχει καταγωγή από την Κάρπαθο, εκεί όπου γνωρίστηκε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει τον περασμένο Οκτώβριο. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υιοθέτησε την Καλυψώ και έτσι τους τελευταίους μήνες διαμένει μόνιμα στο Προεδρικό Μέγαρο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως το 2020 ήταν μια περιπετειώδης χρονιά. “Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, ότι το 2021 θα αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε σε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

“Εγώ προσωπικά θα εμβολιαστώ την πρώτη μέρα που θα είναι διαθέσιμο το εμβόλιο στην Ελλάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Στις 27 Δεκεμβρίου” είπε ο πρωθυπουργός στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επαναλαμβάνοντας τη δήλωση που έχει κάνει ώστε να αποτελέσει παράδειγμα.

Κυριάκος Μητσοτάκης Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ανησυχία για τις γιορτινές συναθροίσεις

Την ανησυχία της κυβέρνησης για τις συναθροίσεις και τις συναντήσεις στα σπίτια τις γιορτές, εξέφρασε ακόμα ο πρωθυπουργός που σημείωσε ότι αυτές τις γιορτές καλό είναι να τις γιορτασουμε με τις οικογένειές μας σε όσο το δυνατόν πιο στενό κύκλο. “Θέλω να πιστεύω ότι οι συμπολίτες μας θα συμμορφωθούν με τις παροτρύνσεις των ειδικών”, είπε ο κ. Μητσοτάκης ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αισιοδοξία που προκαλεί η ύπαρξη του εμβολίου. “Αν το χρονοδιάγραμμα το ευρωπαϊκό τηρηθεί – και εκτιμώ θα τηρηθεί- οι πρώτες δόσεις θα φτάσουν στις 26 του μήνα και από τις 27 θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί”, είπε ο πρωθυπουργός κάνοντας γνωστό ότι θα εμβολιαστεί από την πρώτη ημέρα, στις 27 του μήνα.

Βίντεο ΑΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις