Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πρωινό ξύπνημα: Πώς να σηκώνεσαι χωρίς πρόβλημα
PLUS

Πρωινό ξύπνημα: Πώς να σηκώνεσαι χωρίς πρόβλημα

Πρωινό ξύπνημα: Πώς να κάνει το πρωινό ξύπνημα ευκολότερο

Πρωινό ξύπνημα: Το πρωινό ξύπνημα για πολλούς είναι βάρβαρο. Ωστόσο το να ξυπνάς νωρίς το πρωί είναι πολύ σημαντικό, καθώς έχει χρόνο να προγραμματίσεις τη μέρα σου και να αποφύγεις το άγχος. Πώς όμως θα καταφέρει να κάνεις φίλο σου το ξυπνητήρι; Ιδού 4τρόποι που θα σε βοηθήσουν να σηκωθείς  πιο εύκολο από το μαλακό σου κρεβάτι.

1. Άσε τις κουρτίνες ανοιχτές. Πριν κοιμηθείς μην κλείσεις τις κουρτίνες. Το φως που θα μπει το πρωί θα σε βοηθήσει να σηκωθείς πιο εύκολα από ότι αν ξυπνάς στο απόλυτο σκοτάδι.

2. Ξύπνημα μετά μουσικής. Φτιάξε μία λίστα με τα αγαπημένα σου τραγούδια και βάλε τη να παίζει με το που χτυπήσει για πρώτη φορά το ξυπνητήρι. Η διάθεσή σου θα φτιάξει αμέσως.

3. Μην πατήσεις «αναβολή». Καλό το χουζούρι, αλλά άστο για τα σαββατοκύριακα. Τις καθημερινές μην «πέσεις» στην παγίδα, γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

4. Κάνε ένα ντους. Μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι, πήγαινε γραμμή στη ντουζιέρα. Ένα πρωινό μπάνιο θα σε αναζωογονήσει και θα δεις πως θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ενέργεια την υπόλοιπη μέρα.

καφές στο κρεβάτι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις