Αθήνα

°C

Τρίτη

20

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κόντρα καλά κρατεί
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κόντρα καλά κρατεί

Βίκυ Καγιά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για τις φήμες που θέλουν εκτός GNTM τη Ζενεβιέβ, αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε η Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κόντρα ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά συνεχίζεται, αν και καμία εκ των δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά σχετικά με το τι έχει συμβεί ανάμεσά τους. Πρόσφατα η παρουσιάστρια του Pop Up δήλωσε πως «Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο και αυτό που φτάνει, είναι η αλήθεια», ενώ σήμερα ήρθε η απάντηση της Βίκυ Καγιά. Αρχικά η παρουσιάστρια του GNTM αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τη Ζενεβιέβ Μαζαρί εκτός διαγωνισμού τη νέα χρονιά. «Πώς δεν θα είναι η Ζενεβιέβ; Και ποιος θα κάνει τα concept, εγώ; Από ό,τι γνωρίζω θα είναι κανονικά, τώρα αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω… Γιατί να μην περνάει καλά στο παιχνίδι, εγώ πιστεύω ότι περνάει φανταστικά. Γιατί μου το λέτε αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Καγιά, που στη συνέχεια αναφερόμενη στην Ηλιάνα τόνισε:

«Με ρωτάτε συνέχεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λες και υπάρχει κάποιο πρόβλημα.  Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Ηλιάνα και δεν πιστεύω ότι και αυτή έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Από την πρώτη στιγμή την βοήθησα και την αγάπησα, όπως όλους στην παραγωγή, το ίδιο και την κ. Χριστοπούλου. Δεν ξέρω γιατί προς το τέλος υπήρξε αυτή η επιθετική συμπεριφορά, λάθος άνθρωπο ρωτάτε. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν άλλαξε ποτέ η συμπεριφορά μου, δεν άλλαξε ποτέ η στάση μου απέναντί της, δεν ξέρω… τι να σας πω; Πρέπει την ίδια να ρωτήσετε να σας εξηγήσει τι εννοεί. Οι αιχμές γενικά δεν είναι καλό πράγμα. Όταν ξεκινάς από ένα πρότζεκτ που σε αναδεικνύει και σε βοηθάει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, είναι κακό να αφήνουμε αιχμές.

Μπορεί να έχει τους δικούς της λόγους που δεν τους ξέρω εγώ. Πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρεις ούτε τι συζητήσεις μπορεί να έχουν γίνει, ούτε ποιος μπορεί να έχει πικραθεί. Σίγουρα πάντως, εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις