Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταματίνα Τσιμτσιλή- Φαίη Σκορδά: Η «μπήχτη» του Σατσίδη για την παρουσιάστρια του «Πρωινού»
LIFESTYLE

Σταματίνα Τσιμτσιλή- Φαίη Σκορδά: Η «μπήχτη» του Σατσίδη για την παρουσιάστρια του «Πρωινού»

Σταματίνα Τσιμτσιλή- Φαίη Σκορδά: Τα «καρφιά» Σατσίδη για Σκορδά διαδέχονταν το ένα το άλλο

Σταματίνα Τσιμτσιλή- Φαίη Σκορδά: Ο Γιώργος Σατσίδης «αιφνιδίασε» την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Δευτέρας με τη… «μπηχτή» για τη Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα με αφορμή τη συνέντευξη που δίνει στο Happy Day ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τη νικήτρια του Bachelor Νικόλ Τσομπανίδου, ο Γιώργος Σατσίδης είπε χαρακτηριστικά στη Σταματίνα: «Είσαι ο εφιάλτης για τα άλλα πρωινά, να προσέχεις. Δεν τη λυπάσαι τη Σκορδά χριστουγεννιάτικα». Από την πλευρά της η παρουσιάστρια τόνισε πως «τη Φαίη Σκορδά την αγαπάμε… όλοι καλά τα πάμε φέτος».

Ωστόσο αυτό το σχόλιο δεν… φρέναρε τον Σατσίδη, ο οποίος συνέχιζε λέγοντας: «Ναι, αλλά την κατραπακιά την ρίχνεις εσύ χριστουγεννιάτικα, δεν στη ρίχνει εκείνη», με την Τσιμτσιλή να απαντά: «Μπλέξαμε με την Καινούργιου την Παρασκευή με τον Παπανώτα, θα μπλέξουμε και με τη Σκορδά τώρα», και τον Γιώργο Σατσίδη να προσθέτει: «Επειδή βαλλόταν εναντίον του προγράμματός μας. Μας έφαγε! Δεν έλεγε, έθαβε το Bachelor. Το αποτέλεσμα ήταν το 38%, πάμε παρακάτω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις