Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Χατζίδου παιδί: Ο λόγος που δεν σκέφτεται ακόμα να αποκτήσει δεύτερο
LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου παιδί: Ο λόγος που δεν σκέφτεται ακόμα να αποκτήσει δεύτερο

Ελένη Χατζίδου παιδί: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα ζευγάρια που βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της κόρης τους, Μελίτας - Δήμητρας. 

Ελένη Χατζίδου παιδί: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα ζευγάρια που βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της κόρης τους, Μελίτας – Δήμητρας.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα RealLife και την Πολυξένη Καραμίχα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα Χριστούγεννα που έρχονται, τα οποία θα περάσει οικογενειακά και τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα πως, προς το παρόν, δεν σκέφτεται να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Θυμάμαι τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων, γιατί από τη στιγμή που ξεκίνησα να δουλεύω περνούσα τις γιορτές στα νυχτερινά κέντρα. Φέτος τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για όλους μας. Στολίσαμε από τις αρχές Νοεμβρίου. Το είχαμε ανάγκη.

Μου λείπει πολύ το τραγούδι. Δεν γκρινιάζω γιατί γνωρίζω μουσικούς που δεν έχουν να φάνε. Ευτυχώς έχω κρατήσει κάποια χρήματα στην άκρη όλα αυτά τα χρόνια και δόξα τω Θεώ ο άντρας μου δουλεύει. Τώρα ετοιμάζω το καινούργιο μου τραγούδι σε μουσική του Τάκη Μπουγά και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Είναι ένα τραγούδι που θα το βάλεις στο αυτοκίνητο και θα το πάρεις να φύγεις» είπε η Ελένη Χατζίδου.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Ετεοκλή Παύλου, η Ελένη Χατζίδου απάντησε: «Έκανα σκέψεις για δεύτερο παιδί αλλά ακόμα δεν γίνεται. Θέλω χρόνο. Προχθές που βγάζαμε δοντάκια και πονούσε και δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ σκεφτόμουν “φαντάζεσαι να υπάρχει ένα δεύτερο μωρό στο σπίτι και το άλλο να κοιμόταν και το άλλο να ξυπνούσε;”. Δεν ανησυχώ μήπως και δεν προλάβω ηλικιακά. Αν είναι να έρθει ας έρθει, αν όχι δεν πειράζει. Θέλω να είμαι σίγουρη όπως ήμουν και για το πρώτο».

Η Ελένη Χατζίδου ποζάει με τη γλώσσα έξω
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις