Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιτσιπάς Harrods: Ο τενίστας απαντά για το tweet που προκάλεσε σάλο
LIFESTYLE

Τσιτσιπάς Harrods: Ο τενίστας απαντά για το tweet που προκάλεσε σάλο

Τσιτσιπάς Harrods: "Δε στενοχωρήθηκα καθόλου με τα σχόλια, να σας πω την αλήθεια γέλασα. Πιστεύω ότι η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα" δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τσιτσιπάς Harrods: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την προετοιμασία του στο Ντουμπάι, ενώ για πρώτη φορά έδωσε τη δική του απάντηση στους επικριτές του σχετικά με την δήλωση που έκανε για τα Harrods. Λίγες εβδομάδες μετά τον σάλο που προκάλεσε το tweet του, στο οποίο ανέφερε ότι ήρθε η ώρα να ανοίξει στην Ελλάδα ένα κατάστημα Harrods, ο διάσημος αθλητής έγινε trend στο twitter, με τους περισσότερους να τον κρίνουν αρνητικά που εν μέσω πανδημίας έκανε μια τέτοια πρόταση. Σήμερα, στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” ο τενίστας απαντά για πρώτη φορά σχετικά.

“Όπως είπε και ο πατέρας μου, μου αρέσει η ποιότητα και αξίζει στη χώρα μας να υπάρχει κάτι θετικό και καλό, το οποίο μπορώ να απολαύσω. Δε στενοχωρήθηκα καθόλου με τα σχόλια, να σας πω την αλήθεια γέλασα. Μου φάνηκε πολύ αστείο, ότι το πήραν από αυτήν την πλευρά. Πιστεύω ότι η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα” δήλωσε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στο αεροδρόμιο Αθηνών με προορισμό το Ντουμπάϊ, λόγω προετοιμασίας για το Australian Open.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις