Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother τελικός: Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μεγάλη νικήτρια – Παίρνει τις 100.000 ευρώ!
LIFESTYLE

Big Brother τελικός: Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μεγάλη νικήτρια – Παίρνει τις 100.000 ευρώ!

Big Brother τελικός: Για 16 εβδομάδες, οι διαγωνιζόμενου του Big Brother μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό τις ιστορίες της ζωής τους, τα όνειρα, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Μας κράτησαν συντροφιά για τόσα βράδια!

Big Brother τελικός: Αυλαία έριξε το βράδυ της Παρασκευής το «Big Brother» της νέας εποχής εν μέσω lockdown, με τους «έγκλειστους» τηλεθεατές να δίνουν τις νικητήριες ψήφους τους στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια, κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Με μαύρο καπέλο και κίτρινη τουαλέτα Vasilios Kostetsos,  η μεγάλη νικήτρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μόλις της ανακοινώθηκε η νίκη της. Συγκινημένη αποχαιρέτησε τους χώρους του σπιτιού… μονολογώντας!

Στην έναρξη του τελικού εμφανίστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, και καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό: «Μετά από 112 ημέρες έφτασε η βραδιά που όλοι περιμέναμε. Πέντε συγκάτοικοι έφτασαν μέχρι εδώ όμως μόνο ένας θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο συνολικής αξίας 100.000 ευρώ». «Επιτέλους έχουμε κοινό απόψε!», αναφερόμενος στους 12 πρώην παίκτες που βρίσκονταν ζωντανά στο πλατό, με προστατευτικές μάσκες βέβαια, αλλά και στους συγγενείς των αποψινών φιναλίστ.

«Σήμερα τελειώνει το Big Brother της νέας εποχής, είναι Big Brother στην εποχή του κορωνοϊού. Είναι ένα Big Brother που φοράει μάσκα κρατάει τουλάχιστον δύο μέτρα από την πραγματικότητα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπονοούμενο. Το πιάσατε», ανέφερε με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όπως μάλιστα ανακοίνωσε ο Χάρης Βαρθακούρης η ψηφοφορία θα έκλεινε ανά διαστήματα στη διάρκεια της βραδιάς, για να ανακοινώνεται κάθε φορά ποιος από τους πέντε φιναλίστ θα αποχωρεί.

Η πρώτη αποχώρηση

Περίπου μισή ώρα από το ξεκίνημα του μεγάλου τελικού, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε τον πρώτο από την πεντάδα των φιναλίστ που θα αποχωρούσε. Πρώτος αποχώρησε ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Η δεύτερη αποχώρηση

Λίγο πριν τις 23.00 ανακοινώθηκε ότι ο επόμενος που αποχωρεί είναι ο personal trainer Ζακ Ιωαννίδης.

Η τρίτη αποχώρηση

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωνε ότι οι τηλεθεατές αποφάσισαν να αποχωρήσει ο Δημήτρης Πυργίδης.Η τελική αναμέτρηση ήταν πλέον γυναικεία υπόθεση, ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Σοφία Δανέζη.

Big Brother τελικός: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έριξε «βόμβα» στους επάνω

«Θέλω να πω κάτι αλλά δεν θέλω να το σχολιάσετε. Μια αδικία που εγώ νιώθω και είναι απέναντι σε ένα παιδί, το παιδί από την Κρήτη ο οποίος βλακεία έκανε μεγάλη, δεν το κρίνω εκεί, αλλά τον αδικήσαμε. Δηλαδή τον διώξαμε από το παιχνίδι, μπορεί καλώς να έγινε αυτό, αλλά δεν τον αφήσαμε ούτε καν να πει μια κουβέντα» σημείωσε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφεύγοντας αμέσως την διάθεση του Χάρη Βαρθακούρη να τον σταματήσει. «Εγώ οφείλω, μιας και τελειώνει, να το μνημονεύσω αυτό το πράγμα και με κόβεις. Αυτή τη φορά το κάνεις συνειδητά, όχι εσύ, οι επάνω! Και γω συνειδητά είπα αυτό που είπα γιατί το οφείλω στη συνείδηση μου».

«Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι καλά κάναμε και το κάναμε, οφείλω όμως επειδή κλείνει ο κύκλος να το ξαναυπογραμμίσω μια τελευταία φορά. Νιώθω εγώ προσωπικά ότι τον έχω αδικήσει, που δεν του έχω βάλει εκατό σκληρά ερωτήματα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. «Είπα πως δεν ήθελα να κάνουνε καμία παρατήρηση γιατί ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε, παλιά σας τέχνη κόσκινο, παλιά μου τέχνη και μένα κόσκινο να μπορώ να πω αυτό έστω και με εμπόδια. Πάμε παρακάτω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις