Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στόχος το σερί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στόχος το σερί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Να χτίσει σειρά νικών για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις ο μοναδικός στόχος της Μπαρτσελόνα, υποδέχεται την δοκιμαζόμενη Βαλένθια

19.12.2020 | 15:18

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Καμπ Νου». Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Βαλένθια. Οι «μπλαουγκράνα» έρχονται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο η κούραση δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν αναλόγως και παραλίγο να ισοφαριστούν. Απόψε, θα επιδιώξουν να πετύχουν την τρίτη σερί τους νίκη και να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου. Δεν υπολογίζονται οι Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο και Φατί.

Από την άλλη, η Βαλένθια έρχεται από την ισοπαλία στο 2-2 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παιχνίδι με ωραίο θέαμα. Καλή εμφάνιση και από τις δύο ομάδες, δίκαιο το αποτέλεσμα. Την Τετάρτη στο κύπελλο έμεινε ισόπαλη στο 2-2 κόντρα στην Ταράσα, ωστόσο πήρε την πρόκριση επικρατώντας 2-4 στα πέναλτι. Απόψε, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Σίλεσεν, Γκαμεϊρό, Γκιγιαμόν και Λάτο.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Σοσιεδάδ και το υπόλοιπο πρόγραμμα

Η Λεβάντε αντιμετωπίζει την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ασφαλώς ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι για την εκ των πρωτοπόρων ομάδα της Βασκονίας. Η οποία αν και προέρχεται από την ήττα 2-1 στο Καμπ Νου με την Μπάρτσα, παραμένει στην κορυφή. Εστω και με ματς παραπάνω. Κάτι που θέλει να συνεχίσει να συμβαίνει και να αποδράσει με νίκη από τη Βαλένθια. 

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ατλέτικο υποδέχτηκε νωρίς το μεσημέρι την Ελτσε, η Σεβίλλη κοντράρεται με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Η Οσασούνα υποδέχεται την Βιγιαρεάλ.

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ
Exit mobile version