Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και συναισθήματα: Ποιοι θέλουν τον… χρόνο τους
PLUS

Ζώδια και συναισθήματα: Ποιοι θέλουν τον… χρόνο τους

Ζώδια και συναισθήματα: Κάποιοι επιλέγουν να είναι πιο κλειστοί και δεν αρέσκονται σε μεγάλα λόγια και χειρονομίες.

Ζώδια και συναισθήματα: Για πολλούς το να εκφράσουν τα συναισθήματά τους δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Επιλέγουν να είναι πιο κλειστοί και δεν αρέσκονται σε μεγάλα λόγια και χειρονομίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν αισθάνονται. Απλώς επιλέγουν να ζήσουν τις έντονες στιγμές τους – ευχάριστες ή δυσάρεστες- μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ποια ζώδια είναι περισσότερο συναισθηματικά αποστασιοποιημένα; Το marieclaire αποκαλύπτει:

Σκορπιός

Έχει μια μυστήρια αύρα. Αν νιώθει ασφαλής για τα συναισθήματά του, μπορεί να τα κάνει φανερά. Όσο όμως απόμακρος και ψυχρός να φαίνεται, μην θεωρήσεις ότι είναι από απάθεια. Ο κόσμος του Σκορπιού είναι απύθμενος και πολύχρωμος. Ακόμα κι αν θέλει να πιστέψουν όλο στο δωμάτιο ότι δεν έχει συναισθήματα, είναι επειδή συνεχώς φοβάται ότι φαίνεται αυτό που νιώθει. Έχοντας τόσο δυνατό συναισθηματικό κόσμο είναι μεγάλη ευθύνη για εκείνον και κινδυνεύει να πληγωθεί αν φανεί ανεύθυνος.

άντρας κοιτάει από παράθυρο

Τοξότης

Έχει τη φήμη του πάντα αισιόδοξου. Όταν δεν μπορεί να δει τη θετική πλευρά, παριστάνει ότι δεν νοιάζεται καθόλου. Αυτό θα ήταν αξιοθαύμαστο, αν ίσχυε κιόλας. Ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία του και προτιμά να είναι αποστασιοποιημένος από οτιδήποτε θα τον κάνει συναισθηματικό αλλά η καρδιά του δε σταματά ποτέ να ονειρεύεται. Ακόμα κι αν κρύψει τα συναισθήματά του κάτω από χαμόγελα και περισπασμούς, πάντα ρίχνει τις άμυνες σε αυτούς που τον κάνουν να νιώθει ασφαλής.

Αιγόκερως

Έχει πάντα μια αποστολή. Η ζωή του είναι η μετάβαση από τον ένα στόχο στον άλλο και το να είναι συναισθηματικός δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Έχει φιλοδοξίες, όνειρα και όραμα για το μέλλον του. Όλα απαιτούν δέσμευση και ο Αιγόκερως είναι πάντα στο παιχνίδι. Ακόμα κι αν έχει την ικανότητα να διαχωρίζει τον εαυτό του από συναισθηματικές καταστάσεις όμως, έχει πάντα ένα απόλυτο στόχο: την αγάπη. Όταν το συνειδητοποιήσει όλες οι φιλοδοξίες του οδηγούν στο να πάρει πίσω αγάπη.

κορίτσι καπνίζει σε γέφυρα

Υδροχόος

Του αρέσουν οι μανούβρες μπροστά στα πλήθη, να γνωρίζει τους πάντες και να τους γοητεύει με την εξυπνάδα του. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του είναι το μισό όταν οι συζητήσεις γίνονται πιο προσωπικές. Προτιμά να κρατά ξεχωριστά την κοινωνική από την προσωπική του ζωή κι αυτό του επιτρέπει να τρέφει τον συναισθηματικό του κόσμο μυστικά. Σαν αποτέλεσμα, εξαφανίζεται και αποκόβεται από την πραγματικότητα όταν τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Αν και μπορεί να φαίνεται απόμακρος και αποκομμένος, υπάρχει ένα βαθύ στρώμα συναισθήματος. Απλά προτιμά να το χειρίζεται μόνος του.

 

γυναίκα σε φώτα και σκιές
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις